ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.13

Εσωκομματικοί μπελάδες για τον Σαμαρά



«Καπνούς απ’ τα’ αυτιά του βγάζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς», ακούγαμε να μας λέει πολιτικός σχολιαστής σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Σύμφωνα με τον ίδιο οι φωτιές που άναψαν στο κόμμα της δεξιάς δεν λένε να σβήσουν και αυτή την φορά στρέφονται και εναντίον του αρχηγού της Ν.Δ.

Μετά το μπάχαλο που έγινε από την απόφαση του γραμματέα του κόμματος Μ. Κεφαλογιάννη, του υφυπουργού αθλητισμού Γ. Ιωαννίδη και του βουλευτή του κόμματος Γ. Καράμπελα να μην υπακούσουν στην κομματική γραμμή –εκθέτοντας τον ίδιο τον Α. Σαμαρά που ξαναέβγαλε στην πολιτική πιάτσα την «θεωρία των δυο άκρων»- καταψηφίζοντας την πρόταση για άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κασιδιάρη, τώρα νέο μπουρλότο προέκυψε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σαμαράς προόριζε για υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας, στις επόμενες εκλογές τον Αδωνη Γεωργιάδη σαν αντίπαλο στην φημολογούμενη υποψηφιότητα από την Χ.Α του Η. Κασιδιάρη. Εχουν λέει μυστικές δημοσκοπήσεις που φέρνουν ένα μέρος ψηφοφόρων της Ν.Δ να «μετακομίζει» στο κόμμα-συμμορία του Μιχαλολιάκου. Το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ., λοιπόν εκτίμησε ότι αυτή την φθορά μπορούσε να την ανακόψει βάζοντας σαν υποψήφιο δήμαρχο τον τηλέμπορα, ακροδεξιό βουλευτή.
Ολο αυτό τον σχεδιασμό τους τον χάλασε –πάντα σύμφωνα με δημοσιεύματα- ο Νικήτας Κακλαμάνης που δήλωσε την πρόθεση του να ξαναθέσει υποψηφιότητα στις ερχόμενες εκλογές.

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη ο αρχηγός της Ν.Δ βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ο οποίος όμως είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει την ακροδεξιά στροφή του κόμματος του.

Υ.Γ Η πληροφορία ότι σκέπτεται να μετονομάζει την Νέα Δημοκρατία σε Νέα Δικτατορία ελέγχεται ως ανακριβείς.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: