ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.3.13

Ηγέτες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Ηγέτες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης
Ανησυχία, φόβος και προσπάθεια ελέγχου της δυσαρέσκιας του κόσμου ήταν το συμπυκωνμένο συμπέρασμα της Συνόδου Κορυφής. Κορυφαίοι αξιωματούχοι προσπάθησαν να ξαναδώσουν ελπίδα με στόχο τον ατευνασμό των εξαθλιωμένων μαζών, ενώ αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ για ενδεχόμενο κοινωνικών αναταραχών. Η τοποθέτηση αυτή ερμηνεύθηκε ως καμπανάκι στην Άνγκελα Μέρκελ και τους συνοδοιπόρους της. Παράλληλα ιδιαίτερο ενδιαφέρουν παρουσιάζουν οι δηλώσεις Ρομπέι, ο οποίος βλέπει φως στο τούνελ αλλά εκτιμά ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα.
Συνοψίζοντας το συμπέρασμα των δηλώσεων των υο αυτών αξιωματούχων είναι ότι "το βαθύ σκοτάδι πέφτει πάντα λίγο πριν ξημερώσει". Οι εξελίξεις στην Ελλάδα και η πολιτική ανατροπή στην Ιταλία πέτυχαν να ταρακουνήσουν τους ταγούς των Βρυξελλών αλλά είναι άγνωστο ακόμα αν θα καταφέρουν να δράσουν συντονισμένα και με ένα σχέδιο για την υπέρβαση της κρίσης και την αποκατάσταση των κοινωνικών δομών.
Η τοποθέτηση του Ρομπέϊ και Γιούνκερ κρύβει ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα για τους ταγούς των Βρυξελλών: Είμαι μαζί σας αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα είμαστε όλοι μαζί. Ο αξιωματούχους υπογράμμισε τους φόβους του και εναπόθεσε τις ελπίδες του για καλύτερες μέρες στην υλοποίηση των συμφωνηθέντων για την ανάπτυξη.Η ανεργία των νέων βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων προσθέτοντας πως η ανάπτυξη και η εργασία «δεν είναι πράγματα που μπορούν οι κυβερνήσεις να αγοράσουν». Για το λόγο αυτό τόνισε την ανάγκη να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις για να βρεθεί η σωστή ισορροπία.
Μεταξύ άλλων δήλωσε οτι: «Δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις», επεσήμανε ο Ρόμπεϊ σημειώνοντας παραλληλα πως υπάρχει πλήρης επίγνωση της απόγνωσης που βιώνουν οι άνθρωποι.
Στις εργασίες του Συμβουλίου, πρόσθεσε, αποφασίστηκε να γίνουν πράξεις οι δεσμεύσεις υποστηρίζοντας πως χρειάζεται χρόνος για να φανούν τα αποτελέσματα.
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως η στρατηγική που ακολουθείται έχει ήδη αποφέρει αποτελέσματα.
Ο Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ σημείωσε μεταξύ άλλων πως η Ε.Ε. έχει να διανύσει ακόμη πολύ δρόμο: «Παρά τις ενδείξεις ότι τα χειρότερα της χρηματοοικονομικής κρίσης βρίσκονται πλέον πίσω μας… υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος να διανύσουμε για να αποκαταστήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης, να αναζωογονήσουμε τις οικονομίες μας, να θεραπεύσουμε τα τραπεζικά μας συστήματα, να δημιουργήσουμε περισσότερες θέσεις εργασίας και να βελτιώσουμε την πρόνοια στην περιοχή μας».
«Πρέπει να θυμόμαστε ότι η οικονομία αντιδρά με χρονοκαθυστέρηση: μόλις επιστρέψει η σταθερότητα, χρειάζεται χρόνος για να μεταφραστεί αυτό σε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, περισσότερες επενδύσεις και ανάπτυξη και θέσεις εργασίας», πρόσθεσε.
Προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ απηύθυνε προειδοποίηση για το ενδεχόμενο κοινωνικής εξέγερσης και υπογράμμισε την ανάγκη προσαρμογής της ακολουθούμενης πολιτικής λιτότητας. 
«Ανησυχώ πολύ για τις επερχόμενες οικονομικές εξελίξεις» σημείωσε και πρόσθεσε: «Δεν αποκλείω να διατρέξουμε τον κίνδυνο να δούμε μια κοινωνική επανάσταση, μια κοινωνική εξέγερση (. . . ). Νομίζω ότι θα πρέπει να βρούμε μια τομή μεταξύ των αναπτυξιακών πολιτικών και της δημοσιονομικής εξυγίανσης».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ σημείωσε ότι η δημοσιονομική πολιτική που ακολουθείται στην ΕΕ είναι υπερβολικά άκαμπτη και ζήτησε περισσότερη ελαστικότητα.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: