ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.3.13

ΕΛΣΤΑΤ: Η Αγελάδα ψόφησε


ΕΛΣΤΑΤ: Κατά 7,1% συρρικνώθηκε το ελληνικό ΑΕΠ το 2012


Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η μείωση της οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα μας πηγάζει από έναν συνδυασμό μείωσης δαπανών από την πλευρά του κράτους και των ιδιωτών, μείωσης των μισθών, αλλά και αύξησης των φόρων στο προϊόντα.
Ύφεση της τάξης του 7,1% υπέστη η ελληνική οικονομία κατά το 2012, συγκριτικά με το 2011, σύμφωνα με πρώτη εκτίμηση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), που δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη.
Αναλυτικά, το ΑΕΠ (τιμές αγοράς) του 2012 ανήλθε σε 193,7 δισεκατομμύρια ευρώ, έναντι 208,5 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2011.
Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η μείωση της οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα μας οφείλεται, μεταξύ άλλων, στη συρρίκνωση της καταναλωτικής δαπάνης των νοικοκυριών κατά 8,2%, αλλά και της γενικής κυβέρνησης κατά 5,1%.
Παράλληλα, αύξηση της τάξης του 8,4% σημειώθηκε στους φόρους επί των προϊόντων, ενώ μείωση 12,7% καταγράφηκε στις αμοιβές απο εξαρτημένη εργασία.
Αναλυτικά η έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ ΕΔΩ.
Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ, η συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας επιβραδύνθηκε σε σχέση με το αναμενόμενο κατά το τέταρτο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, και περιορίσθηκε στο 5,7% έναντι 6% που είχε εκτιμηθεί αρχικά.
Για το τρέχον έτος το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά ύφεση της τάξης του 4,5%.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: