ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.3.13

Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ


Θα συναντηθεί με τον αρχηγό της φυλής μας και θα μεταφέρει  νερό της φωτιάς και μήνυμα της μεγάλης λεύκης αρχηγού..! Ουγκ!

Στην Ελλάδα ο Ρεχάγκελ με χάντρες και καθρεφτάκια



Ειδικός απεσταλμένος  και με εντολή Ανγκελας Μέρκελ. Στόχος να συμβάλει στην αποκατάσταση των ελληνογερμανικών σχέσεων
Την Ελλάδα πρόκειται να επισκεφθεί στα τέλη Μαρτίου, με απόφαση της Άνγκελα Μέρκελ, ο πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Ότο Ρεχάγκελ, με στόχο να ενθαρρύνει τους Έλληνες, να συμβάλει στην αποκατάσταση των ελληνογερμανικών σχέσεων και να ενισχύσει τον ελληνικό τουρισμό.

Σύμφωνα με την Bild, το δημοσίευμα της οποίας επικαλείται η Deutsche Welle, κατά την τριήμερη παραμονή του θα συναντηθεί τόσο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια όσο και με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Όπως αναφέρει η Bild, ο Ότο Ρεχάγκελ που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα, ως ο προπονητής που έκανε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου πρωταθλήτρια Ευρώπης, καλείται να προσφέρει εκ νέου την βοήθειά του στη χώρα.
«Από το 2004 που κέρδισε το Euro θεωρείται ήρωας» γράφει η γερμανική εφημερίδα.
Σε δηλώσεις του προς την Bild, ο Ότο Ρεχάγκελ υπογράμμισε: «Το θέμα το έθιξε η καγκελάριος Μέρκελ. Αλλά και ο πρόεδρος της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής ΟμοσπονδίαςΒόλφγκανγκ Νίρσμπαχ με παρακάλεσε να βοηθήσω. Και θα το κάνω ευχαρίστως, επειδή γνωρίζω ότι το όνομά μου στην Ελλάδα έχει θετικό ίματζ. Ας μην ξεχνούμε ότι το 2004 κερδίσαμε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Αυτό δεν το πίστευε κανείς τότε, αλλά εμείς τα καταφέραμε. Για τον λόγο αυτόν θέλω να ενθαρρύνω τους φίλους μου στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: