ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.13

ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

      Το πολυθρυλούμενο ραντεβού του Πρωθυπουργού της χώρας με το κλιμάκιο των τεχνοκρατών της τρόικας, τελικά έγινε και η κυβέρνηση παρουσιάζει μια επίπλαστη ικανοποίηση, μετά την κοινή ανακοίνωση της ΕΕ και του ΔΝΤ, όπου δηλώνεται πως σημειώθηκε πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, αλλά υπάρχουν ανοικτά θέματα «τεχνικής φύσεως», τα οποία θα συζητηθούν στο νέο ερχομό τους στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Επί της ουσίας, λοιπόν, αναγνωρίζεται πως παραμένουν ανοικτά: το ζήτημα της συνέχισης είσπραξης του «χαρατσιού» μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, ο αριθμός των δόσεων ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο, η ρύθμιση των «κόκκινων δανείων κ.α. Έτσι, χαλάρωσαν προσωρινά τη θηλιά από το λαιμό του Έλληνα Πρωθυπουργού, προκειμένου να ταξιδέψει περισσότερο απελευθερωμένος στις Βρυξέλλες. Δυστυχώς, όμως, πριν ακόμη προλάβει να αποχωρήσει η τρόικα, το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη νέα φορολόγηση των ΙΧ αυτοκινήτων με βάση την εργοστασιακή αξία των αυτοκινήτων και όχι με βάσει τον κυβισμό, που ισχύει μέχρι σήμερα. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο ευελπιστεί πως θα μπορέσει να βάλει περισσότερα έσοδα στο δημόσιο ταμείο, με ταυτόχρονη αφαίμαξη των λιγοστών έως μηδαμινών εσόδων των πολιτών.
      Αρχίζει, έτσι, νέος γύρος κατατρομοκράτησης της Ελληνικής κοινωνίας, προκειμένου να πάρει η χώρα την επόμενη δόση των 6 δις ευρώ και η οποία θα απορροφηθεί από την πληρωμή των τόκων και των τοκοχρεολυσίων των δανείων. Με αυτή την νεοφιλελεύθερη πολιτική κατατρομοκράτησης του λαού μας, δηλαδή, πως αύριο έρχεται κάτι χειρότερο από αυτό που ζούμε σήμερα, οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά,  δημιουργούν φόβο και ενοχές στους πολίτες. Αυτή δε, η πολιτική, τους κάνει ανεκτικούς και απαθείς στο να απαιτήσουν δυναμικά, όλα εκείνα που τα τελευταία τρία χρόνια δικτατορικά τους αφαίρεσαν.
      Σ΄ αυτά τα τρία χρόνια, αυτοί οι πολιτικοί τρομοκράτες, συνέθλιψαν τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών. Περιέκοψαν τους μισθούς και τις συντάξεις, τα επιδόματα πολύτεκνων οικογενειών, τα επιδόματα της μητρότητας και οδηγούν καθημερινά στην ανεργία χιλιάδες γυναίκες, ενώ όσες έχουν ακόμη εργασία υπόκεινται σε εξαντλητικά ωράρια και σε αρκετές περιπτώσεις κακομεταχειρίζονται από τους εργοδότες τους. Οδηγούν τους νέους μας και τις νέες μας, στην μετανάστευση και τους απογοητεύουν αφαιρώντας τους τη δυνατότητα δημιουργίας οικογένειας με αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια η Ελλάδα μας να είναι μια χώρα γερόντων.
            Η Ελλάδα μας εν έτει 2013 βρίσκεται υπό κατοχή. Η πατρίδα μας περνά μια άνευ προηγουμένου ανθρωπιστική κρίση. Υπεύθυνες γι΄ αυτή τη σημερινή οικτρή κατάσταση είναι οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και η τρικομματική-μνημονιακή-νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Σαμαρά. Σήμερα, η Ελλάδα βρίσκεται στον 6ο χρόνο ύφεσης με την ανεργία να ξεπερνά το 27,1% (Νοέμβριος 2012) με προοπτική στο τέλος του 2013 να αγγίξει το 32%. Ειδικότερα στους νέους μέχρι 26 ετών η ανεργία έχει ξεπεράσει το 61% (θυσία στα μνημόνια μια ολόκληρη γενιά). Σύμφωνα με μελέτες της ΓΣΕΕ, οι άνεργοι θα φτάσουν το 1,8 εκατ. πολίτες μέχρι το τέλος του 2013. Ο αριθμός των αυτοκτονιών έχει πλησιάσει τις 5000. Οι περισσότερες αυτοκτονίες αφορούν άτομα τα οποία είχαν υποχρεώσεις σε τράπεζες ή δεν μπορούσαν να προμηθευτούν τα φάρμακα τους. Με σκανδαλώδη τρόπο το Υπουργείο Υγείας και με χρήματα του Ελληνικού λαού υποχρέωσε τους πολίτες να πληρώνουν τα δεκαπλάσια ποσά από το κόστος μιας μονάδας με ένα απλό τηλέφωνο για να κλείσουν ένα ραντεβού σε γιατρό. Τουλάχιστον 10 μεγάλοι σύλλογοι καρκινοπαθών έχουν κάνει έγγραφη διαμαρτυρία αλλά και παραστάσεις στο αρμόδιο Υπουργείο Υγείας για την έλλειψη φαρμάκων. Από τη μη απόδοση των χρωστούμενων χρημάτων προς τους φαρμακοποιούς, η Κυβέρνηση υποχρέωσε χιλιάδες ασθενείς να στερηθούν τα φάρμακα τους με συνέπεια πολλοί από αυτούς να μην πάρουν έγκαιρα την φαρμακευτική τους αγωγή και να υποστεί η υγεία τους ανήκεστη βλάβη. Παρατηρούνται καθυστερήσεις στην απονομή κύριων συντάξεων και τεράστιων καθυστερήσεων (τριών χρόνων) στις επικουρικές, με αποτέλεσμα μερικοί θάνατοι πιθανόν να είναι αιτία της αναιτιολόγητης καθυστέρησης του κράτους να εξυπηρετήσει τους πολίτες. Πάγωσαν την  Ελλάδα μέσω της εξίσωσης της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, αλλά τα δημόσια ταμεία δεν γέμισαν. Είχαν θέσει ως στόχο, πως το μέτρο θα επιφέρει πρόσθετα έσοδα της τάξεως των 500 εκ. και τελικά εισέπραξαν περί τα 50 εκ., παρά τον πενταπλασιασμό του ειδικού φόρου. Το μέτρο αυτό έφερε πτώση στην κατανάλωση περί το 70%.  Κάθε μέρα σε όλη τη χώρα γίνονται περισσότερα από 600.000 συσσίτια, τα οποία διανέμονται μέσω των δήμων της χώρας, της εκκλησίας και πολλών οργανώσεων. Σε πολλούς δήμους της χώρας έχουν γίνει από πολίτες και εθελοντές κοινωνικά ιατρεία, κοινωνικά παντοπωλεία, ενώ πολλές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα διοργανώνουν διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες. Με το τελευταίο μνημόνιο θα κλείσουν πολλά νοσοκομεία ή και πολλά αλλά θα συγχωνευτούν. Το ίδιο θα ισχύσει για Πανεπιστημιακά ιδρύματα. Ερημώνονται δεκάδες επαρχιακές πόλεις. Στους δρόμους των μεγάλων πόλεων κυκλοφορούν άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν ούτε τροφή, ούτε στέγη. Πολλοί από αυτούς αναζητούν τροφή σε κάδους και σκουπιδότοπους!!!
            Όμως, σ΄αυτή την Ελλάδα, όπως την κατάντησαν οι οσφυοκάμπτες καρπαζοεισπράκτορες των τροϊκανών, πολιτικοί ταγοί της χώρας μας, μέσα σε τρία χρόνια, η διαφθορά εξακολουθεί να βασιλεύει και οι εκπρόσωποι των κομμάτων που έχουν εκλεγεί στη Βουλή των Ελλήνων έχουν νομοθετήσει την απαλλαγή των ευθυνών τους με αποτέλεσμα το έργο της Διοίκησης να μην είναι αποτελεσματικό.
            Έτσι, σ΄ αυτό το κλίμα της ανθρωπιστικής κρίσης και της γενοκτονίας ενός Έθνους, σε λίγες μέρες θα επιστρέψει το κλιμάκιο των δανειστών μας, για να μας αναγγείλει πως υπάρχει υστέρηση εσόδων λόγω μη σωστής εκτέλεσης του προγράμματος. Θα μας προτείνει δε, τη γνωστή σε όλους συνταγή, δηλαδή της νέας περικοπής των μισθών και των συντάξεων. Και η τρικομματική-μνημονιακή-νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Σαμαρά, θα υποταχτεί για άλλη μια φορά στις απαιτήσεις των τροϊκανών, εξαθλιώνοντας το λαό της, του οποίου την ευημερία ορκίστηκε, πως θα υπηρετεί.
            Θα εξακολουθήσει να κατατρομοκρατεί τον Ελληνικό λαό με τα ψευτοδιλήμματα, όπως, η μόνη σωτηρία της πατρίδας και του λαού της, είναι η διατήρησή μας στην Ευρωζώνη και στο ευρώ, από τη στιγμή που το ευρώ μας έχει πτωχεύσει. Ενώ, θα έπρεπε να τρομοκρατούν την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ για την κήρυξη μιας γενικευμένης πτώχευσης, η οποία θα επιφέρει στην οικονομία της ευρωζώνης βαρύτατο πλήγμα αξιοπιστίας με πολλές άμεσες συνέπειες (μεταξύ αυτών τη μείωση των φορολογικών εσόδων και την αύξηση του μέσου επιτοκίου δανεισμού), ένεκα της συνεπακόλουθης μείωσης του ΑΕΠ της ευρωζώνης κατά 1,5 - 2,5%! Αν επί πλέον , η πτώχευση συνοδευθεί και από έξοδο από την ευρωζώνη
θα κλονισθεί σοβαρά η σταθερότητα του κοινού νομίσματος και η αξιοπιστία της ΕΚΤ.
            Ωστόσο,  τα πολιτικά παχύδερμα της τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά, σκόπιμα παραγνωρίζει πολύ ενδιαφέρουσες μελέτες που έχουν συνταχθεί από εξειδικευμένα γραφεία στις ΗΠΑ, στη Βρετανία, αλλά και στη Γερμανία, για το συνολικό κόστος μιας ελληνικής πτώχευσης. Αποσπάσματα μιας τέτοιας μελέτης διέρρευσαν και δημοσιεύθηκαν πριν μερικές εβδομάδες στον οικονομικό τύπο της Γερμανίας (Handelsblatt). Αυτή η μελέτη καταλήγει, ότι το κόστος για την ευρωζώνη, εκτιμάται ότι θα ανέλθει ή και θα υπερβεί το 1 τρισεκατομμύριο ευρώ!
            Συνεπώς, αυτοί οι τρισάθλιοι πολιτικοί της τρικομματικής κυβέρνησης θα πάψουν, επιτέλους, να τρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό και να χαϊδεύουν με ροδοπέταλα τους επιβήτορες του λαού μας; Θα καταλάβουν πως ο λαός μας πλέον, δεν έχει να δώσει τίποτε άλλο, από τη στιγμή που του είναι αδύνατον να ζει αξιοπρεπώς;  Θα το καταλάβουν ή θα τους πετάξουμε όλους στη θάλασσα!!!




       



Δεν υπάρχουν σχόλια: