ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.3.13

ΠΟΛΥ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Η 'ΑΝΤΩΝΙΑ"...ΛΕΣ?? ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΠΛΩΡΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "ΑΝΤΩΝΗΣ"??

Σαμαράς για φήμες αναβολής με την τρόικα: “Εδώ βουτούσαν και κάναν την παπάρα!”

 

1904984_533_355Λίγο μετά την παρέμβασή του σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στο Μουσείο της Ακρόπολης, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, περιστοιχίσθηκε από δημοσιογράφους οι οποίοι φυσικά ήθελαν να μάθουν για την αποψινή συνάντησή του με την τρόικα.

Ο κ. Σαμαράς σε εμφανώς καλή διάθεση, φάνηκε να έχει όρεξη για αστεϊσμούς. Όταν λοιπόν τον ρώτησαν σε ποιά θέματα βλέπει να υπάρχει εμπλοκή ο κ. Σαμαράς απάντησε αφού έκανε πως σκέφτεται για λίγο: “Στο Α, στο Β και στο Ζ”.
“Δηλαδή, 1Χ2;” τον ρώτησαν μπαινοντας στο πνεύμα οι δημοσιογράφοι.
“Κάπως, έτσι” τους απάντησε ο πρωθυπουργός
Όταν τον ρώτησαν αν υπάρχει ενδεχόμενο να αναβληθεί η αποψινή συνάντηση, ο κ. Σαμαράς τους πήρε και τους έδειξε σε ένα σημείο στο Μουσείο της Ακρόπολης ένα από τα εκθέματα που ήταν ένα πιάτο που έτρωγαν ψάρι οι οι αρχαίοι και δίπλα μια ροή που έτρεχε λάδι. “Εδώ βουτούσαν και κάναν την παπάρα”, είπε με νόημα ο κ. Σαμαράς.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: