ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.13

Ανασχηματισμός από στιγμή σε στιγμή. Που πηγαίνει ο Βενιζέλος. Άναψαν τα τηλέφωνα!


Φωτιά έχουν πάρει τις τελευταίες ώρες τα τηλέφωνα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αντώνη Σαμαρά με το ένα χέρι στη βαλίτσα και το άλλο στο ακουστικό…
Οι επαφές με τους κυρίους Βενιζέλος και Κουβέλη συνεχείς, με τον Πρωθυπουργό σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του lykavitos.gr να ζητεί από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ όχι απλώς να μετάσχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα, αλλά να αναλάβει την θέση κλειδί του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Σαμαρά ή εκείνη που μέχρι σήμερα κατέχει ο Δημήτρης Αβραμόπουλου, του επικεφαλούς της ελληνικής διπλωματίας!

Κομβικό σημείο για την υλοποίηση και ανακοίνωση της κυβερνητικής αναδόμησης ακόμη και εντός των επομένων ωρών (μετά την επιστροφή του κ.Σαμαρά από τις Βρυξέλλες) είναι η συμμετοχή του κ.Βενιζέλου στο νέο σχήμα, αλλά και εκείνη του κ.Κουβέλη που ενώ εξ’ αρχής ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εμφανιζόταν να απέρριπτε, τώρα, υπό το βάρος των τελευταίων εξελίξεων σε σχέση με την Τρόικα, φέρεται να το συζητεί. Εξαιρετικά πιθανή πάντως θεωρείται η συμμετοχή και άλλων στελεχών της ΔΗΜΑΡ.

Στις Βρυξέλλες για την Κύπρο


Ο κ.Σαμαράς, μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και θα επιστρέψει αύριο το βράδυ... Τους ηγέτες των 27 κρατών της ΕΕ θα απασχολήσει σήμερα η συνέχιση των πολιτικών λιτότητας, αλλά σε συνδυασμό με τα μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης και την καταπολέμηση της ανεργίας.
Τη Σύνοδο Κορυφής θα διαδεχθεί το Eurogroup, το οποίο, σε έκτακτη συνεδρίασή του θα ασχοληθεί με την Κύπρο.
lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: