ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.13

Ο Καραμανλής είναι χρυσός


(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)


Ο Τσίπρας ανήκει στην συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ  «Νέα Δημοκρατία». Δίπλα από τον Τσε έχει βάλει αφίσα του Καραμανλή. Και κάτω από το μαξιλάρι του έχει αφισούλα του επίτιμου.

 Αποθέωσαν τον Γιωργάκη τον αντιεξουσιαστή. Αποθέωσαν τον Κωστάκη τον κουρασμένο. Χειροκροτούν τον επίτιμο. Φιλάνε το χέρι του Μπένι του μισθοφάγου και του Αντωνάκη του σφουγγαράκη. Και μετά αναρωτιόμαστε τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε.

 Όταν οι κάτοικοι της Ιερισσού διαμαρτύρονται και αντιδρούν για την καταστροφή του τόπου τους για να κερδίσει μια εταιρεία τα μέσα μαζικής προπαγάνδας ή δεν δείχνουν τίποτα ή δείχνουν ένα πλάνο λίγων δευτερολέπτων με απαξιωτικό σχολιασμό.

Όταν κάποιοι πληρωμένοι ή φοβισμένοι ή ανεγκέφαλοι στηρίζουν την καταστροφή του τόπου τους με αντάλλαγμα μια πεντάμηνη σύμβαση τότε τα μέσα μαζικής προπαγάνδας αφιερώνουν ολόκληρο δεκάλεπτο.

Γνωστό αυτό, απλά το γράφω για να θυμίσω το τι μπορεί κάποιος να πιστέψει από δαύτους. Όταν μάλιστα ένας εξ αυτών έχει ομολογήσει ότι έλεγε ψέματα για το μνημόνιο. Ο γνωστός μπουκαλοπετάκιας που απεχθάνεται την βία των άλλων. Εκτός και αν πρόκειται για την κρατική βία ή την τροϊκανική βία.

Κακώς κατηγορούμε τα ΜΑΤ για τα δακρυγόνα και καπνογόνα που έριξαν στο σχολείο, στην Ιερισσό. Κλίμα τσικνοπέμπτης ήθελαν να δημιουργήσουν.

Λόγω φτώχιας που να

ψήσουν οι κάτοικοι εκεί. Οπότε τα καπνογόνα ήταν για τσίκνισμα και τα δακρυγόνα για να δημιουργηθεί μια συγκινητική ατμόσφαιρα.

Το event της τσικνοπέμπτης ήταν μια ευγενική προσφορά της κυβέρνησης. Χρυσός χορηγός: τρόικα.

Οι πολίτες πληρώνουν τα ΜΑΤ από το υστέρημα τους και τα ΜΑΤ για να μην μας έχουν υποχρέωση μας επιστρέφουν τα χρήματα σε είδος. Σε χημικά.

Γέμισαν οι λόφοι στην Ιερισσό με ΜΑΤ. Αφού κόβουν τα δέντρα στέλνουν τα ΜΑΤ με τις πράσινες στολές για να υπάρχει και ανάπτυξη. Η λεγόμενη πράσινη.

Έτσι όπως τους βλέπεις στους λόφους, πράσινους πράσινους έχεις μια επιθυμία να μας να τους κλαδέψεις.

Γενέθλια είχε ο Ράιχενμπαχ. Η κυβέρνηση του έκανε δώρο ένα 3% επιπλέον ανεργία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν άντεξε άλλο να βλέπει τον λαό να δυστυχεί, να πεινάει, να μην έχει μέλλον, να το πνίγουν στα χημικά… και έβαλε να δει μια κωμωδία.

Ανάπτυξη εκβιασμών

 
Δεν δέχεται η τρόικα την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και αναρωτιούνται οι αφελείς αν τελικώς η τρόικα δεν θέλει την ανάπτυξη…

Για το καλό μας το κάνει. Τι θέλεις; Να αρχίσουμε ξανά να πίνουμε καφέδες και να γινόμαστε νευρικοί; Ή να τρώμε και να τρέχουμε μετά για δίαιτες.

Ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης είπε ότι δεν θέλει μια μεσαία τάξη διαλυμένη και μια νεολαία κατεστραμμένη. Οπότε θα πάρει μια σειρά νέων μέτρων.

Για να τους εξαφανίσει.

Η ανάπτυξη άργησε μια αιωνιότητα και μια μέρα. Και καλά, η αιωνιότητα θα περάσει. Με αυτήν την μέρα τι κάνουμε…

Πέρασαν τρεις μήνες χωρίς εκβιασμό και είχα αρχίσει να ανησυχώ. Άντε, για άλλη μια φορά δεν θα πάρουμε την δόση μας…

Αλλά επειδή τελικά πρέπει να σωθούμε θα κάνουμε ότι θέλουν οι δανειστές μας. Οι οποίοι μας δανείζουν για να μπορέσουμε να τους δώσουμε τους τόκους από τα προηγούμενα δανεικά.

Πλέον οι έρευνες στα σπίτια δεν θα γίνονται με τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ. Θα γίνονται με τανκς.

Αχάριστοι αυτοί στην Ιερισσό. Μπορεί να καταστραφεί το περιβάλλον αλλά η εταιρεία θα τους αφήσει πλούσια κληρονομιά. Σε αρσενικό και κυάνιο.

Και φάρμακα θα αγοράζουμε από το σούπερ μάρκετ. Ιδιαίτερα αυτά τα καινούρια που μας βοηθάν να ξεχάσουμε ότι πεινάμε.

Σε δέκα χρόνια θα έχουμε ξεχάσει την κρίση, είπε ο καγκελάτος Αβραμό. Προφανώς εννοεί τον εαυτό του και τους ομοίους του. Γιατί εμείς δεν θα υπάρχουμε σε δέκα χρόνια αν συνεχίσουμε να τους αφήνουμε να μας παίρνουν τα μέτρα και να μας σώνουν.

Ο Μπένι είπε στην τρόικα να μην μπουν νέα μέτρα. Αλλά αν μπουν θα τα ψηφίσει. Μην τον πει και καρμίρη ο κυρ Φώτης…

Αναπτύξεως το ανάγνωσμα: αναπτύχθηκαν οι ουρές των συσσιτίων, αναπτύχθηκε η ανεργία, αναπτύχθηκαν τα νοικοκυριά που δεν μπορούν να πληρώσουν την ΔΕΗ, αναπτύχθηκαν οι αυτοκτονίες.

Μα το κυριότερο. Αναπτύχθηκε η ανοχή μας στην καταστροφή και στον θάνατο.

 
Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: