ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.13

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΡΙΒΗΣ ΣΑΜΑΡΑ

Υλοποιείται η στρατηγική καθυστερήσεων
 
Η τρόικα ετοιμάζει βαλίτσες;
Το τελευταίο χαρτί για τη στήριξη των ελλήνων τραπεζιτών επιχειρεί να παίξει η κυβέρνηση στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με την τρόικα. Αν και δημοσίως η συζήτηση έχει μεταφερθεί στο θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο, του ΦΠΑ και του φόρου για τις επιχειρήσεις, στην πραγματικότητα η συζήτηση κινείται σε δύο άξονες: την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τις αποκρατικοποιήσεις.
Αργά χθες τη νύχτα η κυβέρνηση επιχείρησε να διαψεύσει, με διαρροές, τα σενάρια που είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα για επικείμενη συμφωνία με την τρόικα. Όπως είχε αναφέρει εγκαίρως το Sofokleousin.gr στόχος της κυβέρνησης είναι να κερδίσει χρόνο για την ανακεφαλαιοποίηση και να πετύχει μερική αναπροσαρμογή των όρων, ώστε να πληρώσει το Δημόσιο την εξυγίανση και οι τραπεζίτες να διατηρήσουν το management.
Η τρόικα φαίνεται ανένδοτη σε κάτι τέτοιο καθώς τα συμφέροντα για την εξαγορά των ελληνικών τραπεζών σε τιμές ευκαιρίας είναι μεγάλα. Πρώτος στόχος είναι η Εθνική Τράπεζα όπου το ενδιαφέρον της Deutsche Bank παραμένει ισχυρό, ενώ και οι Γάλλοι θέλουν να διατηρήσουν ισχυρή θέση αλλά με έμμεσο τρόπο.
Το Sofokleousin.gr έχει εγκαίρως επισημάνει την κυβερνητική στρατηγική και την προοπτική σύγκρουσης με την τρόικα, ενώ έχει περιγράψει με σαφήνεια το πραγματικό πλαίσιο της διαπραγμάτευσης και των ανοιχτών θεμάτων.
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο πλαίσιο των συζητήσεων με την τρόικα έδειχναν εξ αρχής την πρόθεση για καθυστέρηση, αναγκάζοντας τους επικεφαλής των κλιμακίων της τρόικας να επανεξετάσουν την πρόταση του Πολ Τόμσεν για αποχώρηση μιας εβδομάδας. Η ελληνική κυβέρνηση έχει εκφράσει τη συγκατάθεσή της σε μια τέτοια εξέλιξη καθώς κινείται στην επιθυμητή κατεύθυνση.
Σε κάθε περίπτωση τα ανοιχτά θέματα είναι
1. στα δημοσιονομικά η αδυναμία εκπλήρωσης των μέτρων και η ληψη πρόσθετων μέτρων περιορισμού του κόστους, τα οποία η κυβέρνηση μεταφράζει ως απολύσεις.
2. Η φαρμακευτική δαπάνη και η αδυναμία εφαρμογής των ρυθμίσεων που συμφωνήθηκαν
3. Οι αποκρατικοποιήσεις του ΟΠΑΠ, της ΕΥΔΑΠ και των λιμανιών
4. Και το σημαντικότερο: Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (τώρα και των κυπριακών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: