ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.13

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΗΝ BILD: "ΕΙΜΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ"... (ΣΩΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ)


Για τις τις φοβίες του και το δύσκολο κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.


Μια ερώτηση του δημοσιογράφου της γερμανικής Bild για τις απειλές κατά της ζωής του και το φάκελο με τη σφαίρα που δέχθηκε στο γραφείο του ο κ. Στουρνάρας αποτέλεσε την αφορμή για την πρώτη δημόσια ομολογία του υπουργού Οικονομικών για το δύσκολο κλίμα που επικρατεί στη χώρα μας.
«Δεν περπατώ μόνος στο δρόμο, δεν κάνω πλέον σπορ, δεν βγαίνω πια έξω με φίλους. Δεν έχω καθόλου χρόνο για όσα με ευχαριστούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας.
Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό, αναφέρει πως δεν θα γίνει αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους εντός του 2013, εξηγώντας πως προηγούμενες δηλώσεις του περί νέας αναδιάρθρωσης εντός του έτους παρερμηνεύθηκαν.«Παρεξηγήθηκαν (ενν. οι δηλώσεις). Για μία ακόμη φορά, δεν θα έχουμε άσχημα νέα από την Ελλάδα αυτή τη χρονιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε ότι αφορά την Κύπρο, ο κ. Στουρνάρας προειδοποίησε κατά ακόμη και της σκέψης για ενδεχόμενη χρεοκοπία. «Μια κυπριακή χρεοκοπία δεν θα έπρεπε καν να συζητείται. Η επίδραση ντόμινο για την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρωζώνη θα ήταν ανυπολόγιστη. Είμαι βέβαιος ότι η Κύπρος μπορεί να διασωθεί», συμπλήρωσε ο υπουργός Οικονομικών.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: