ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.13

Όταν ο Πέτρος ισοπέδωσε και ξεφτίλισε τον κυρ Μπάμπη του ΣΚΑΙ



Ο γνωστός πια στο πανελλήνιο για τις αντιλαϊκές του θέσεις, κυρ Μπάμπης Παπαδημητρίου του ΣΚΑΙ, θεώρησε ότι η ανάλυση επί των διεθνών θεμάτων είναι … τραπεζικό ρεπορτάζ και δημοσιοποίηση ή αναπαραγωγή των θέσεων τόσο της τρόικας εξωτερικού, όσο και της τρόικας εσωτερικού.
Έτσι διατύπωσε … κάποια ακατάληπτα σχετικά με το παράδειγμα της Βενεζουέλας και την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας της Λατινικής Αμερικής από τον Ούγκο Τσάβες, δείχνοντας να έχει παντελή άγνοια για την ιστορία και το περιβάλλον της χώρας, αλλά και για τους διεθνείς συσχετισμούς, αφού εντελώς επιδερμικά αναφέρθηκε στη σχέση Βενεζουέλας – Ιράν.
Ο εξαιρετικός δημοσιογράφος Πέτρος Παπακωνσταντίνου, απολύτως επαρκής σε ότι αφορά στην εικόνα που έχει για την Βενεζουέλα και κυρίως με επιχειρήματα και γνώση της πραγματικότητας της Λατινικής Αμερικής, ισοπέδωσε κυριολεκτικά τον κυρ Μπάμπη. Ο κυρ Μπάμπης (για να καταλάβει ο ελληνικός λαός ποιοι τον ενημερώνουν) προχώρησε σε σύγκριση 
του Ούγκο Τσάβες με την προδοτική ξενοκίνητη Χούντα των Συνταγματαρχών στην Ελλάδα και τον δικτάτορα Παπαδόπουλο.
Δείτε το video που ακολουθεί και θα καταλάβετε.



πηγη

1 σχόλιο:

Κλεάνθη είπε...

Κοίτα Μπάμπης. Το πασοκ και οι υπολοιποι δεν έχουν πια που να σε βολέψουν. Σταμάτα το. Εκτός και εάν είσαι τόσο χαζός που τα λές αφ' εαυτού.