ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.13

Προς κύριο Κεδίκογλου, περί διαφημίσεων…


20130309-100935.jpg
Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός
Πόσο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης πρέπει να έχει ο Έλληνας πολίτης, για να δεχθεί ως πολιτικό επιχείρημα, την σπουδαία ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, ότι η εφημερίδα «ΑΥΓΗ», τον Μάιο του 2010, δημοσίευσε πληρωμένη διαφήμιση της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» κι επομένως ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλα έλεγε πριν από μερικά χρόνια κι άλλα λέει σήμερα!
Η εφημερίδα «Αυγή», που ανήκει σε εκδοτική εμπορική εταιρεία κι επομένως θέλει να κερδίσει από τις πωλήσεις, η οποία έχει καταθέσει στην αρμόδια Εφορία θεωρημένο τιμοκατάλογο για την πώληση χώρου διαφήμισης στις σελίδες της, θα έλεγε στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» ότι δεν δέχεται την επί πληρωμή διαφημιστική καταχώρηση;
Με ποια δικαιολογία;
Ότι περιείχε υβριστικό περιεχόμενο;
Ότι προσέβαλε τα ήθη ή πως το περιεχόμενό της ήταν «ακατάλληλο»;
Σύμφωνα με τη λογική της Νέας Δημοκρατίας, θα έπρεπε ο υπάλληλος του διαφημιστικού τμήματος της εφημερίδας να πει στην εταιρεία – πελάτη «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ»: «περιμένετε να ρωτήσω το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ αν πρέπει να δεχθεί η «Αυγή» την καταχώρηση, αν συμφωνεί με αυτό που διαφημίζετε, αν έχετε το δικαίωμα να βάλετε σε μας διαφημιστική καταχώρηση;»
Δεν πιστεύω κύριε Κεδίκογλου ότι είστε υπέρ της λογοκρισίας, υπέρ της φίμωσης της κάθε φωνής.
Θέλω να πιστεύω, πως αυτό το Δελτίο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, δεν το γνωρίζατε.
Γι’ αυτό είμαι βέβαιος, πως κι εσείς, σαν έμπειρος δημοσιογράφος, συμφωνείτε ότι η «Αυγή», καλά έκανε και δέχθηκε την πληρωμένη διαφημιστική καταχώρηση της ΝΟΜΙΜΗΣ εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ». Κι επίσης είμαι βέβαιος, ότι κι εσείς σαν έμπειρος δημοσιογράφος, συμφωνείτε, πως η «Αυγή», που δημοσίευσε μια πληρωμένη καταχώρηση, δεν εκφράζει κατ’ ανάγκη αυτή την εταιρεία, δεν συμφωνεί κατ’ ανάγκη με τις δραστηριότητές της.
Γιατί, αν παραδόξως υποστηρίζετε πως σωστά βγήκε αυτό το Δελτίο Τύπου από την Νέα Δημοκρατία, είμαι αναγκασμένος να σας θέσω μια άλλη διαφημιστική καμπάνια που γίνεται από όλα τα ΜΜΕ και που έχει σχέση με την κυβέρνηση.
Είναι σίγουρο, πως τα τυχερά παιχνίδια κερδίζουν από αρκετούς «άρρωστους» παίκτες τρελά χρήματα, πως καταστρέφουν οικογένειες. Όμως ο κρατικός ΟΠΑΠ κι ο Ιππόδρομος (ΟΔΙΕ) κάνουν χιλιάδες διαφημιστικές καμπάνιες, από εφημερίδες, τηλεοράσεις και περιοδικά, πουλώντας ψεύτικα όνειρα στους φτωχούς πολίτες με τις ευλογίες της εκάστοτε κυβέρνησης.
Επομένως κύριε Κεδίκογλου, κι εσείς που λέτε συνεχώς πως νοιάζεστε για τους πολίτες, για το μέλλον της νεολαίας μας, γιατί επιτρέπετε την καταχώρηση διαφημίσεων τυχερών παιχνιδιών; Είστε υποκριτής; Είστε ανακόλουθος με τα όσα υποστηρίζετε; Προτρέπετε τους Έλληνες, εσείς και το κόμμα σας, στο πάθος του τζόγου;
Εσείς κύριε Κεδίκογλου, γνωρίζετε πολύ καλά πως λειτουργούν οι εφημερίδες, γνωρίζετε πολύ καλά τον χώρο της διαφήμισης. Ατόπημα επομένως, για να μη χρησιμοποιήσω άλλη, πιο βαριά λέξη, η παραποίηση της σημασίας μιας διαφημιστικής καταχώρησης στο όποιο έντυπο.
Στο Δελτίο Τύπου που στείλατε για τη σπουδαία καταγγελία σας, δεν παρουσιάσατε δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ», αλλά μια ολοσέλιδη διαφημιστική καταχώρηση που ασφαλώς δημοσιεύθηκε και σε άλλες πολλές ημερήσιες κι απογευματινές εφημερίδες.
Γιατί δεν αποστέλλετε σε όλες τις εφημερίδες, σε όλα το blogs, στα κανάλια, Δελτία Τύπου με τις υποσχέσεις που έδινε ο αρχηγός σας Αντώνης Σαμαράς πριν τις εκλογές του Ιουνίου στους πολίτες και τι έκανε μόλις έγινε πρωθυπουργός; Αυτό θα είχε μεγάλο πραγματικά ενδιαφέρον. Γιατί έτσι θα διαπίστωναν όλοι οι Έλληνες, ποιος λέει αλήθειες και ποιος τους κοροϊδεύει.
Καλό θα ήτανε κύριε Κεδίκογλου, να μην φοβάστε τον ΣΥΡΙΖΑ.
Να φοβάστε τους πολίτες που νοιώθουν πως βρίσκονται κάτω από την μπότα απάνθρωπου κατακτητή. Αυτό οφείλετε να αντιμετωπίσετε, αυτό πρέπει να εξετάσετε με προσοχή και να ξεκινήσετε την επικοινωνία με τους πολίτες που ασφαλώς είναι πιο αποτελεσματική από τις ανούσιες και χαμηλού επιπέδου επιθέσεις που κάνει η Νέα Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ασφαλώς και γνωρίζετε πως τα κόμματα είναι για να υπηρετούν τους πολίτες, την χώρα, κι όχι για να ικανοποιούν οικονομικά συμφέροντα. Αν το κόμμα σας, η Νέα Δημοκρατία, υπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων και της χώρας, θα το αναγνωρίσουμε. Οι πολίτες, έχουμε και μνήμη και κρίση. Όμως δύσκολα θα ξεχάσουμε, την αστυνομική βία, τα καρκινογόνα χημικά που δέχονται οι πολίτες, τις απαράδεκτες ανακρίσεις των ανηλίκων στην Ιερισσό.
Γι’ αυτό, καλό θα ήταν, να απευθύνεστε στους πολίτες, που έχουν πολλά αναπάντητα «γιατί» από τους πολιτικούς και που περιμένουν έστω και αργά, τα κόμματα, οι πολιτικοί, να απολογηθούν, να πουν την αλήθεια, να τιμωρήσουν τους ένοχους – αν υπάρχουν – και στη συνέχεια να παρουσιάσουν το όραμά τους για την Ελλάδα του αύριο.
Ο παλαιοκομματισμός πέθανε. Η Βουλή πρέπει να γίνει χώρος παραγωγής πολιτικού λόγου κι όχι καφενείου.
Πρέπει, είναι εθνικό καθήκον, να γίνει μια νέα αρχή, να βαδίσουμε σε έναν νέο δρόμο, σίγουρα δύσκολο κι ανηφορικό αλλά όχι βρώμικο, έναν δρόμο που με αγωνία αλλά και με ελπίδα ψάχνουν τα παιδιά μας. Και το πιο σημαντικό, να προχωρήσουμε όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ…

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: