ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.13

Ποινικές διώξεις σε Δούκα-Παπαντωνίου-Βουλγαράκη


Ποινικές διώξεις άσκησε η Εισαγγελία Εφετών σε βάρος των πρώην υπουργών Πέτρου Δούκα, Γιάννου Παπαντωνίου και Γιώργου Βουλγαράκη, για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες....
Συγκεκριμένα σε βάρος του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Πέτρου Δούκα, ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» του 2011.

Εις βάρος του Γιάννου Παπαντωνίου ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ανακριβή «πόθεν έσχες» του 2008.

Για ανακριβές «πόθεν έσχες», προγενέστερο του 2008, ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος στον Γιώργο Βουλγαράκη.

Η κύρια ανάκριση ανατέθηκε σε ειδικό Εφέτη ανακριτή.
Ποινικές διώξεις σε Δούκα-Παπαντωνίου-Βουλγαράκη


Ο κ. Δούκας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για κακούργημα αφού κατηγορείται για ανακριβή δήλωση περιουσιακής κατάστασης το 2011 (χρήση 2010), μετά δηλ. την αυστηροποίηση του σχετικού νόμου το 2010 ενώ οι άλλοι δύο πρώην υπουργοί θα δικαστούν για πλημμέλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορία σε βάρος του Πέτρου Δούκα συνδέεται με την ξαφνική μείωση της περιουσίας του κατά 1,1 εκ. ευρώ στις τραπεζικές του καταθέσεις κατά το 2010 σε σχέση με το 2009. Ο πρώην υπουργός εμφανίζεται να μην μπορεί να εξηγήσει αποτελεσματικά αυτή τη μεταβολή παρά τον ισχυρισμό του ότι τα χρήματα αυτά μεταφέρθηκαν από καταθετικό λογαριασμό σε επενδυτικό.

Για τον Γιάννο Παπαντωνίου και τον Γιώργο Βουλγαράκη καθοριστική φαίνεται ότι ήταν η λίστα "Λαγκάρντ" καθώς μετά τη δημοσιοποίησή της εντοπίστηκαν περιουσιακά στοιχεία των συζύγων τους που δεν είχαν δηλωθεί. Στην περίπτωση του Γιάννου Παπαντωνίου, ο πρώην υπουργός εμφανίζεται να απέκρυψε στο πόθεν έσχες του 2008 τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσε η σύζυγός του Μαριάννα Κουράκου στο υποκατάστημα της τράπεζας HSBC στη Γενεύη ύψους 2,2 εκ. δολαρίων. Ο κ. Παπαντωνίου υποστήριξε στη Βουλή, σύμφωνα με πληροφορίες ότι ο επίμαχος λογαριασμός αποτελούσε περιουσιακό στοιχείο της συζύγου του από τον προηγούμενο γάμο της.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης κατηγορείται ότι δεν συμπεριέλαβε στη δήλωση «πόθεν έσχες» του 2007, τον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσε στο ίδιο υποκατάστημα της τράπεζας, η τότε σύζυγός του Κατερίνα Πελέκη, ύψους 117.000 ευρώ. Συγκεκριμένα ο επίμαχος λογαριασμός φέρεται να ανήκει σε off shore εταιρεία με συνδικαιούχο την κα Πελέκη. Και σε αυτή την περίπτωση, ο κ. Βουλγαράκης έχει υποστηρίξει ότι πρόκειται για περιουσιακό στοιχείο της συζύγου του.
enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: