ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.13

Όλες οι συμφωνίες που υπέγραψε η Ελλάδα με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε το κείμενο των συμφωνιών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας που υπέγραψαν Σαμαράς κι Ερντογαν για να διαπιστώσετε τι είδους σχέσεις διέππουν τις δύο γειτονικές χώρες....
Θα καταλάβετε και το πως σκέφτονται οι Τούρκοι αλλά και το πως ΔΕΝ σκέφτονται οι Ελληνες διπλωμάτες....)

(Το κείμενο είναι από το Ινφογνώμων Πολιτικά και οι κόκκινες παρατηρήσεις, κρίσεις και σκέψεις δικές μου)

«Η Α. Ε. ο κ. Αντώνης Σαμαράς, Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας και η Α.Ε. ο κ. Recep Tayyip Erdoğan, Πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Τουρκίας, συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη στις 4 Μαρτίου 2013, στο πλαίσιο της 2ης συνόδου του Ανώτατου Συμβούλιου Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. 

Προήδρευσαν απο κοινού της δεύτερης συνόδου του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας, με τη συμμετοχή των Υπουργών Εξωτερικών ως συντονιστών και των αρμόδιων Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων. Πολιτισμού και Αθλητισμού / Εθνικής Παιδείας / Νέας Γενιάς και Αθλητισμού, Δικαιοσύνης, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων / Οικογένειας και Κοινωνικής Πολιτικής / Ναυτιλίας και Αιγαίου / Δικτύων, Ναυτιλίας και Επικοινωνιών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων / Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη / Εσωτερικών, Τουρισμού / Πολιτισμού και Τουρισμού, Υγείας καθώς και των Υπουργών Επικρατείας, Εθνικής Άμυνας, Ευρωπαικών Υποθέσεων.

Την ίδια ημέρα,  υιοθετήθηκαν και υπεγράφησαν από τους αντίστοιχους Υπουργούς και τους εκπροσώπους των αρμόδιων φορέων τα ακόλουθα κείμενα:

1. Κοινή Διακήρυξη του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Τουρκίας για τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 (XXXII Ολυμπιάδα). (στα πλαίσια καλής θέλησης προφανώς....)

2. Σχέδιο Δράσης μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας της Τουρκίας. (Τι είδους;)

3. Πολιτιστικό, Εκπαιδευτικό, Επιστημονικό, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Νεολαίας και Αθλητισμού Πρόγραμμα Ανταλλαγών για τα έτη 2013 - 2014- 2015 μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας. (Σχεδόν όλα αφορούν την τουρκική προπαγάνδα στην Ελλάδα κι έτσι όλα αυτά περικλείονται μέσα στην προβολή των τουρκικών σήριαλ.... στα ελληνικά κανάλια)

4. Πρωτόκολλο μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας της Τουρκίας για την δημιουργία ενός θεσμικού πλαισίου μεταξύ του Ελληνικού Κέντρου Ευρωπαικών Μελετών (ΕΚΕΜ) του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Κέντρου Στρατηγικών Ερευνών (SAM) του Υπουργείου Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Τουρκίας. (προσέξτε την διαφορά των ονομάτων των δύο Κέντρων.... Ευρωπαϊκών Μελετών για μας... -κοινώς βρασε όρυζα- και Στρατηγικών Ερευνών για τους Τούρκους γιατί αυτοί πραγματικά ενδιαφέρονται για την Γεωστρατηγική και τις έρευνες ειδικά σε χώρους όπου δεν έχουν κυριαρχικά δικαιώματα οπότε προσπαθούν να δημιουργήσουν....)

5. Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ του Υπουργού Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργού Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Τουρκίας για τη συνεργασία στον τομέα της Ανθρωπιστικής Βοήθειας. (προφανώς οι Τούρκοι μας ζητάνε και λεφτά για να ταϊζουν τους Σύρους πρόσφυγες τους οποίους οι ίδιοι δημιούργησαν ενδυναμώνοντας με κάθε τρόπο τους αντικαθεστωτικούς αντάρτες της Συρίας!!!! Δεν αποκλείεται να μας ζήτησαν να πάρουμε και μερικές δεκάδες χιλιάδες κι από εδώ)

6. Πρωτόκολλο Αθλητικής Συνεργασίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

7. Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας για συνεργασία στον τομέα της Γεωργίας.

8. Πρωτόκολλο μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας για συνεργασία στον τομέα των Ληξιαρχικών Εγγραφών. (πιθανότατα αφορά τους εκτοπισθέντες και σφαγέντες Ελληνες της Μ. Ασίας που έχουν χάσει τα γενεαλογικά τους δέντρα όταν οι Τούρκοι του Κεμάλ τους έσφαζαν....)

9. Πρωτόκολλο μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας για την απαγόρευση και πρόληψη της παράνομης εισαγωγής, εξαγωγής, διακίνησης και μεταφοράς πολιτιστικής περιουσίας. (Αφορά προφανώς την αρχαιοκαπηλία.... δηλαδή αν τυχόν πιάσουμε τίποτα αρχαιοκαπηλους να κουβαλάνε αρχαία ελληνικά αντικείμενα από την Μ. Ασία να τα επιστέψουμε αμέσως στους Τούρκους!!!!!... Τώρα το τι έχουν κουβαλήσει και καταστρέψει τόσα χρόνια οι Τούρκοι από την Κύπρο και όλα τα υπόλοιπα ελληνικά εδάφη που κατέχουν είναι άλλο θεμα... Εντάξει ομολογώ ότι είναι λίγο βαρύ και εκνευριστικό να σκάβεις μέσα στην γη της χώρας που η ιστορία σε έβαλε να κατοικείς, και να βρίσκεις συνέχεια αρχαιολογικά ευρήματα ενός άλλου λαού που ζούσε εδώ επί αιώνες....)

10. Πρωτόκολλο μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας για τα Μεταδοτικά Νοσήματα. (μια φορά να τους μεταδώσουμε κάτι εμείς είναι κομματάκι δύσκολο... προφανώς αυτοί μπορεί να μας στείλουν κάτι με τους λαθρομετανάστες που μας στέλνουν κατά χιλιάδες....)

11. Πρωτόκολλο μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας για τις Υπηρεσίες Υγείας σε Περιπτώσεις Καταστροφών. (αυτό είναι κάτι από τα λίγα που ίσως αφορά και τους δυό μας μιας κι έχουμε κοινά θέματα με τον Εγκέλαδο...)

12. Πρωτόκολλο μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας για την Ενίσχυση των Συστημάτων Υγείας. (Προφανώς εννοούν οι Τούρκοι αυτό που κυκλοφόρησε τελευταία, δηλαδή να βγάλουν πλωτό νοσοκομείο στο Αιγαίο και να πηγαίνουν εκεί οι κάτοικοι των νησιών μας.... οι άνθρωποι έχουν σύστημα στις διεκδικήσεις τους...)

13. Πρωτόκολλο μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας για τα Μη Μεταδοτικά Νοσήματα και την Προαγωγή της Υγείας. (χρήσιμο)

14. Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας για την συνεργασία μεταξύ του Νοσοκομείου Αγία Σοφία Παίδων και του Νοσοκομείου Παιδιατρικής, Υγείας και Ασθενειών, Αιματολογίας, Ογκολογίας Εκπαίδευσης καı Έρευνας. (κι αυτό χρήσιμο)

15. Μνημόνιο Κατανόησης στον τομέα της Ναυτιλιακής Συνεργασίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Τουρκικής Δημοκρατίας.
(φυσικά όταν μια ναυτικώς ανύπαρκτη χώρα όπως η Τουρκία ζητά μνημόνιο ναυτιλιακής συνεργασίας από την πρώτη δύναμη στην ναυτιλία παγκοσμίως το κάνει για να βοηθηθεί η ίδια κι όχι να βοηθήσει τον άλλο....)

16. Μνημόνιο Κατανόησης στους τομείς των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας. (!!!!!!! βρε μπας και τους δώσαμε τίποτα κωδικούς για να μας χακάρουν τις σελίδες;)

17. Πρωτόκολλο μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας σε θέματα Τύπου και Πληροφόρησης. (σωστό, θα πρέπει να λένε στα "πατριωτικά" μας κανάλια τι ειδήσεις να προβάλουν... δηλαδή να κρύβουν ειδήσεις που ενοχλούν τους Τούρκους και να προβάλλουν ειδήσεις που μας λένε πόσο καλόί είναι οι "φίλοι" μας οι Τούρκοι....) 

18. Κοινή Διακήρυξη για την ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα της Δικαιοσύνης.

19. Διακήρυξη Προθέσεων για την συνεργασία της προώθησης της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης των γυναίκων μέσω της υποστήριξης των πρωτοβουλιών των γυναικών μεταξύ του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Οικογένειας και Κοινωνικών Πολιτικών της Δημοκρατίας της Τουρκίας. (ωραία συμφωνία με την ισλαμιστική κυβέρνηση του Ερντογαν.... έχουν διαβάσει τι περιλαμβάνει το ιερό τους βιβλίο το Κοράνιο για την θέση της γυναίκας στην κοινωνία;)

20. Κοινή Διακήρυξη για την ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα της παράνομης μετανάστευσης και επανεισδοχής. (ε, καλά εδώ είναι το χοντρό γέλιο.... αυτή τη συμφωνία την έχουμε υπογράψει καμιά 30αρια φορές -αρκεί να βάλετε τις λέξεις "επανεισδοχή λαθρομεταναστών" στο Google και θα δείτε το χάος- ... το 99% των λαθρομεταναστών που έρχονται ή έχουν έρθει  στην πατρίδα μας προέρχονται από "στημένη" δουλειά του τουρκικού κράτους και έρχονται μέσω των ελληνοτουρκικών χερσαίων και θαλασσίων συνόρων.... για να καταλάβετε τι νόημα δίνουν οι Τούρκοι σε μια τέτοια υπογραφή... ενώ στέλνουν ετησίως προς την Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες δέχονται πίσω ΜΟΝΟ 1000 ετησίως...)

21. Κοινή Διακήρυξη της Υπουργού Τουρισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού της Δημοκρατίας της Τουρκίας για συνεργασία στον τομέα του Τουρισμού.

22. Διακήρυξη Πρόθεσης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού της Δημοκρατίας της Τουρκίας για συνεργασία στον τομέα του προσδιορισμού, της προστασίας και της διαφύλαξης της πολιτιστικής κληρονομιάς, στο πλαίσιο της Σύμβασης της UNESCO για την Πολιτιστική Κληρονομιά. (να μην τα ξαναλέμε... θέλουν να προστατεύουμε τα τεμένη τους στην Ελλάδα (που ούτως ή άλλως τα έχουμε σε άριστη κατάσταση) και οι Ορθοδοξοι ναοί μας στην Μ. Ασία έχουν γίνει σταύλοι κι ερείπια.....)

23. Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ του Εθνικού Συστήματος Πιστοποίησης  / Ελληνικού Ινστιτούτου Μετρολογίας και του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Συμβουλίου του Τουρκικού Εθνικού Ινστιτούτου Μετρολογίας.

24. Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης ΑΕ και του Τουρκικού Οργανισμού Ραδιοφώνου Τηλεόρασης». (.... τα γνωστά για τα νέα επεισόδια του Σουλεϊμάν και της Φατμαγκιούλ... μάλλον θέλει να βάλει κι η ΕΡΤ)

Στο κείμενο των συμφωνιών, πρωτοκόλλων και διακηρύξεων περιλαμβάνονται επίσης κοινές δηλώσεις των κυρίων Σαμαρά και Ερντογάν. Οπως επισημαίνεται, οι δύο Πρωθυπουργοί επισήμαναν ότι: 

«Και οι δύο πλευρές παραμένουν πεπεισμένες ότι το μέχρι σήμερα διαμορφωμένο πλαίσιο στις σχέσεις τους, το οποίο βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, την εμπιστοσύνη, το διεθνές  δίκαιο και τις καλές σχέσεις γειτονίας, (δηλαδή αναρωτιέμαι τα πιστεύουν αυτά που υπογράφουν; αμοιβαίο σεβασμό με τις τουρκικές φρεγάτες στο Λαύριο και τα τουρκικά μαχητικά πάνω από τα ελληνικά νησιά, κι όταν λένε διεθνές δίκαιο οι Τούρκοι τι εννοούν; Αυτοί έχουν πάει τα χωρικά τους ύδατα στα 12 ναυτικά στον Εύξεινο Πόντο αλλά θεωρούν "αιτία πολέμου" το γνωστο μας casus belli το ίδιο δικαίωμά μας στο Αιγαίο) θα προωθήσει περαιτέρω τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και θα συντελέσει  στη δημιουργία πρόσθετων τομέων συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας. 

Οι πολίτες των δύο κρατών πρόκειται να επωφεληθούν από μία τέτοια εκτεταμένη συνεργασία, η οποία θα ενισχύσει την περιφερειακή ειρήνη, σταθερότητα και ευημερία, καθώς και θα τονώσει την οικονομική δυναμική της περιοχής. 

Οι δύο χώρες θα εξετάσουν τρόπους συνεργασίας, όπου είναι τούτο δυνατόν, σε διεθνείς οργανισμούς και συμφώνησαν να αξιολογήσουν ανάλογα τις υποψηφιότητές τους σε διεθνείς οργανισμούς, σε ένα θετικό πνεύμα. 

Υπό το φώς της αύξησης των εμπορικών συναλλαγών, οι δύο χώρες διαπίστωσαν τις σημαντικές δυνατότητες στην οικονομική συνεργασία και συμφώνησαν να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αυξήσουν το διμερές εμπόριο και τις επενδύσεις.

Οι δύο Πρωθυπουργοί είχαν επίσης μία συνολική ανταλλαγή απόψεων επί διμερών θεμάτων, περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων, όπως και επί ευρωπαϊκών ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένων και των πρόσφατων εξελίξεων σε σχέση με τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας. 

Η ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση έχει σημασία και γιά τις δύο χώρες και τις αφορά. Η Ελλάδα και η Τουρκία προσβλέπουν στην επίτευξη αυτού του στόχου σύμφωνα με τους κανόνες και τις αρχές της ΕΕ. 

Η Ελλάδα και η Τουρκία συμφωνούν να ενισχύσουν περαιτέρω τη διμερή και περιφερειακή τους συνεργασία στον τομέα της ενέργειας, ιδίως σε σχέση με αγωγούς φυσικού αερίου και αλληλοσυνδεόμενα δίκτυα ηλεκτρισμού. 

Προκειμένου να αυξήσουν περαιτέρω τον αριθμό των Τούρκων τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να ανταλλάξουν απόψεις προκειμένου να επιταχύνουν τη διαδικασία απελευθέρωσης των θεωρήσεων μεταξύ της Τουρκίας και της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης. (εννοούν Τούρκοι χωρίς βίζες στα νησιά μας....)

Τόσο η Ελλάδα όσο και η Τουρκία αντιμετωπίζουν σοβαρά και σύνθετα προβλήματα που προκύπτουν από την εισροή παράνομων μεταναστών. Συμφώνησαν να βελτιώσουν περαιτέρω τις προσπάθειές τους, συμπεριλαμβανόμενης της ενίσχυσης της δράσης τους, μεταξύ άλλων, γιά την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, της εμπορίας ανθρώπων, του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας. (δούλεμα μέχρι αηδίας.... η Τουρκία δεν έχει παράνομη μετανάστευση... την ελέγχει απόλυτα και την προωθεί αυτομάτως προς την Ελλάδα... όσο για την τρομοκρατία θέλουν να μας βάλουν να δηλώσουμε ότι οι Κούρδοι αυτονομιστές είναι τρομοκράτες)

Η πολιτιστική κληρονομιά είναι ένας άλλος τομέας αμοιβαίου ενδιαφέροντος και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διερευνήσουν τρόπους γιά την περαιτέρω συνεργασία τους στον τομέα αυτό, εντός του πεδίου εφαρμογής του Πολιτιστικού, Εκπαιδευτικού, Επιστημονικού, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Νεολαίας και Αθλητισμού Προγράμματος Ανταλλαγών μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας για τα έτη 2013 -  2014 - 2015 και του Πρωτοκόλλου γιά την πρόληψη και την απαγόρευση της παράνομης εισαγωγής, εξαγωγής, διακίνησης και παράνομης μεταβίβασης της πολιτιστικής περιουσίας που υπεγράφη στην Κωνσταντινούπολη στις 4 Μαρτίου του 2013 καθώς και στον τομέα του προσδιορισμού, της προστασίας και της διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς, στο πλαίσιο της Σύμβασης της UNESCO για την Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά. (και μόνο η λέξη πολιτιστική είναι ανέκδοτο για την Τουρκία..... είναι το πλέον καταστροφικό έθνος του πολιτισμού στον κόσμο. Καταστρέφουν τα πάντα και ότι δεν μπορούν να καταστρέψουν λόγω διεθνους κατακραυγής το ονομάζουν .. οι αρχαία Τουρκία!!!!!)

Αντιλαμβανόμενοι ότι η διεθνής συνεργασία είναι θεμελιώδης για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, επαναδιατυπώνουν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν περαιτέρω γιά τον σκοπό αυτό. 

Η Ελλάδα και η Τουρκία συμφώνησαν να διατηρήσουν τη δυναμική στις διερευνητικές επαφές. 

Η Α. Ε. ο Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς έγινε επίσης δεκτός από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας κ. Abdullah Gül».
 
 

1 σχόλιο:

Κόγκας είπε...

To υπ' αριθ. 13 πρωτόκολλο τους είναι πιο χρήσιμο απ' όλα, αφού τους αρέσει το Οθωμανικό. Φροντίζουν για την υγεία τους πάνω απ' όλα ,οι πισωγλέντηδες,οσφυοκάμπτες! Ου να χαθείτε σιχάματα της ανθρωπότητος!