ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.3.13

Έτσι θα φύγουν από το Δημόσιο


«Παράθυρο» εξόδου 250.000 ΔΥ



«Παράθυρο» εξόδου 250.000 ΔΥΑνισες και αναποτελεσματικές αποδεικνύονται οι νέες διατάξεις, με τις οποίες αυξήθηκαν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης στο δημόσιο τομέα: Περίπου 250.000 δημόσιοι υπάλληλοι και εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ μπορούν να συνταξιοδοτηθούν έως και 17(!) χρόνια πριν φθάσουν στο νέο όριο ηλικίας. Τη δυνατότητα αυτή τους δίνουν άλλες παλαιότερες διατάξεις, οι οποίες παρέμειναν σε ισχύ και μετά τις τελευταίες αλλαγές στο συνταξιοδοτικό.
Μόνη προϋπόθεση, να έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2012, ακόμη και με συνυπολογισμό πλασματικών χρόνων ασφάλισης. Από τις ευνοϊκές διατάξεις μπορούν να επωφεληθούν ακόμη κι αν επιλέξουν να μην αποχωρήσουν τώρα, ή αν δεν μπορούν  να βγούν τώρα στη σύνταξη, επειδή δεν έχουν συμπληρώσει ακόμη το παλιό (χαμηλότερο) όριο ηλικίας.
Στα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εργασίας που χειρίζονται το θέμα των απολύσεων-διαθεσιμοτήτων στον δημόσιο τομέα, υπολογίζουν ότι την επόμενη τριετία θα διογκωθεί το κύμα «εξόδου» υπαλλήλων, καθώς δεκάδες χιλιάδες θα σπεύσουν να επωφεληθούν από τις -ακόμη ισχύουσες - παλιές ευνοϊκές διατάξεις, φοβούμενοι ότι οι όροι συνταξιοδότησης τους μπορεί να αλλάξουν επί τα χείρω.
Οι παλιές ρυθμίσεις που δεν καταργήθηκαν με την αναπροσαρμογή των ορίων ηλικίας, ευνοούν κυρίως άνδρες εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα, οι οποίοι θεμελίωσαν δικαίωμα συνταξιοδότησης με 25ετια τη διετία 2011-2012.
Για τις γυναίκες είναι συγκριτικά δυσμενέστερες: Πρέπει να έχουν συμπληρώσει την 25ετια μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2010. Για όποιες την συμπλήρωσαν μεταγενέστερα και μέχει τις 31/12/2012 ισχύουν τα σταδιακά αναπροσαρμοζόμενα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης.
Για τις μητέρες ανήλικων τέκνων ισχύουν ακόμη τα χαμηλότερα όρια ηλικίας, που τους δίνουν τη δυνατότητα να φύγουν ακόμα και στα 50.
Για τους άνδρες με ανήλικα παιδιά ισχύουν επίσης ευνοϊκές ρυθμίσεις, εφ'όσον θεμελίωσαν δικαίωμα συνταξιοδότησης με 25ετια τη διετία 2011-2012.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: