ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.13

Ο Σαμαράς απορρίπτει περαιτέρω μέτρα λιτότητας, η τρόϊκα όμως έχει άλλη γνώμη


Αισιόδοξος για το μέλλον της χώρας εμφανίστηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην Πολιτική επιτροπή της ΝΔ όπου τόνισε ότι «δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας».
Σε αυτήν την προοπτική αξιολόγησε θετικά την κυβερνητική πολιτική και κυρίως τη στάση της ΝΔ λέγοντας: «Πετύχαμε χωρίς να μεσολαβήσει χρεοκοπία που θα σημάδευε την Ελλάδα για πολλές δεκαετίες» και συνεχίζοντας:
«Όλα αυτά είναι ένα κατόρθωμα και θα το πω ευθέως: χωρίς την παράταξή μας, δεν θα είχε σωθεί η πατρίδα».
Αναφερόμενος στην πορεία για το 9ο συνέδριο ο κ. Σαμαράς κάλεσε τα μέλη του κόμματος να αναλογιστούν πού βρέθηκε η ΝΔ το 2009 και τα απανωτά χτυπήματα που δεχόταν και πόσο γρήγορα κατάφερε να κρατηθεί όρθια.
«Η παράταξή μας αποτελεί δύναμη ενότητας και ευθύνης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός και απηύθυνε κάλεσμα για ένα ακόμα άλμα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «ώστε να πρωτοστατήσει και πάλι η Ν.Δ.στην ανάκαμψη της χώρας».
«Βγήκαμε από την εντατική, αλλά όχι από το νοσοκομείο, επεσήμανε για την πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση και τώρα», είπε, «έχουμε μπροστά μας το μεγάλο στοίχημα της ανάκαμψης και της ανάπτυξης» ενώ εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να τον κατονομάσει.
Ως δύο χαρακτηριστικούς σταθμούς της παράταξης στα τρία αυτά χρόνια ο Πρωθυπουργός επεσήμανε την άρνηση στο πρώτο Μνημόνιο και τη συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
Για το πρώτο Μνημόνιο τόνισε ότι η θέση της ΝΔ για λάθος μείγμα πολιτικής δικαιώθηκε, ενώ επανέλαβε ότι το κόμμα δεν υποστήριξε ποτέ το «σκίσιμο του Μνημονίου, όπως λένε άλλοι» αλλά την ανάγκη ενός νέου μείγματος πολιτικής.
Για την κυβέρνηση Παπαδήμου είπε ότι ήταν χρέος η στήριξή της σε μια εξαιρετικά δύσκολη για την Ελλάδα διεθνή και ευρωπαϊκή συγκυρία, όταν δεχόταν χτυπήματα από παντού.


 dailynews24

Δεν υπάρχουν σχόλια: