ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.13

Γ. Μέργος: Από τις προκλητικές δηλώσεις ως ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ στη δίωξη της ΔΕΗ


mergos-deiΠρόσωπα τα οποία και σήμερα πρωταγωνιστούν στο δημόσιο βίο της χώρας, υπηρετώντας σε θέσεις κλειδιά της κεντρικής διοίκησης, βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα κατηγορούμενοι για συμμετοχή στο μεγάλο σκάνδαλο της ΔΕΗ στο Αλιβέρι.

Ανάμεσα τους είναι ο Γιώργος Μέργος του Ιωάννη, Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, οποίος πριν από λίγο καιρό είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην κοινή γνώμη με τη δήλωση του ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα είναι υψηλός.

Εκτός από τον κ. Μέργο, κατηγορούμενος είναι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ και νυν πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Τάκης Αθανασόπουλος, καθώς και ο νυν Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, Σπύρος Ευσταθόπουλος.
athanasopoulos
Τάκης Αθανασόπουλος
eustathopoulos
Σπύρος Ευσταθόπουλος

Οι δηλώσεις Μέργου
Σάλο είχε προκαλέσει στα μέσα Φεβρουαρίου η δήλωση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών για υψηλό κατώτατο μισθό στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σε ομιλία του στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών, ο Γιώργος Μέργος είχε πει πως «το μοναδιαίο κόστος εργασίας μειώθηκε στην Ελλάδα, αλλά ο κατώτατος μισθός παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Αυτό πρέπει να το προσέξουμε στην ανάπτυξη».

Η δήλωση αυτή είχε προκαλέσει τότε έντονες αντιδράσεις και όλα τα κόμματα είχαν σπεύσει να την καταδικάσουν. Ο ίδιος είχε αναγκαστεί να «πάρει απόσταση» από την κυβέρνηση και να διευκρινίσει πως πρόκειται για προσωπικές του απόψεις.

«Σε ομιλία μου σήμερα, στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών, παρουσίασα τις προσωπικές μου απόψεις για το πώς μπορούμε να ενισχύσουμε την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας. Από ολόκληρη την ομιλία, απομονώθηκε ένα απόσπασμα που παρουσίασε στοιχεία της Eurostat για το επίπεδο του κατώτατου μισθού στις χώρες της Ευρώπης. Ουδέποτε ζήτησα μείωση του κατώτατου μισθού. Οι μισθοί στην Ελλάδα, μετά την δημοσιονομική προσαρμογή των τελευταίων ετών, έχουν μειωθεί πάρα πολύ και είναι ήδη σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Στην ομιλία μου, αναλύω το πώς η ανταγωνιστικότητα θα πρέπει να προέλθει από βελτίωση της παραγωγικότητας του συνολικού συστήματος και όχι από άλλη μείωση μισθών. Αυτό δυστυχώς αποσιωπήθηκε με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις» είχε δηλώσει μετά το σάλο ο Γιώργος Μέργος.


Η λίστα των κατηγορουμένων
Ενώπιον του ανακριτή θα παρουσιαστούν:
  • Τ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
  • Ν. ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΙΟΥ
  • ΣΠ. ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
  • ΕΜ. ΚΟΡΤΕΣΗΣ
  • Ε. ΜΑΧΑΙΡΑΣ
  • Γ. ΜΑΡΙΝΙΔΗΣ
  • Ι. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Ι. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
  • Γ. ΜΕΡΓΟΣ
  • Ι. ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
  • Κ. ΜΙΧΑΛΟΣ
  • Ι. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

 http://www.leaks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: