ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.13

Καρτέρι στον Βενιζέλο έξω από το στούντιο του Mega έστησαν οι μικροομολογιούχοι!


ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΡΤΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…φυγαδεύτηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις!
Η δεύτερη επίθεση μετά το “μπλοκάρισμα” στην ΤτΕ!
Σκηνές ροκ εξελίχθηκαν έξω από το στούντιο του Mega  όπου προσκεκλημένος ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος, απο τους κατεστραμμένους μικρομολογιούχους που η συμμορία Παπανδρέου – Παπαδήμου τους έκλεψε τις αποταμιεύσεις.
Αυτοί οι τίμιοι επενδυτές που “ψήφισαν” Ελλάδα, έχασαν τα πάντα από την μία στιγμή στην άλλη, όπως και τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια, τα ΝΠΔΔ. Την ίδια στιγμή τα Vulture Funds του ΔΝΤ που μεθόδευσε την χρεοκοπία, θησαύριζαν από τον κρατικό κορβανά.
“Ναι, ήταν άδικο…” παραδέχθηκε στην εκπομπή ο Βενιζέλος σε σχετικό ερώτημα. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να καλμάρει τους οργισμένους πολίτες που σύμφωνα με την Δημοκρατία, χρειάστηκε μεγάλη αστυνομική δύναμη για να μην τον “αγκαλιάσουν”.
Ο φυσικός αυτουργός του εγκλήματος, Προβόπουλος, ήδη αντιμετωπίζει τον εισαγγελέα Πεπόνη με εφαλτήριο την ληστεία του ΕΔΟΕΑΠ, ενώ ανάλογες προσφυγές υπάρχουν από επιμελητήρια και άλλους φορείς που είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται βορά των παγκόσμιων τοκογλύφων.
Είναι δεδομένο ότι όταν η χώρα απαλλαγεί από τους στουρνάρες που μαεστρικά οδηγούν την κάθε κυβέρνηση σε φονικές επιλογές, όλοι αυτοί οι ανεκδιήγητοι που τέλεσαν το PSI, θα βρεθούν με διαδικασίες εξπρές παρέα με τον Άκη.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: