ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.13

Πυρά του Δ. Παπαδημούλη στη βουλή κατά Σαμαρά και Στουρνάρα

Χαρακτήρισε "μηδενικής αξιοπιστίας" τα περί διαπραγμάτευσης του Μημονίου και καταχειροκροτήθηκε!


Δριμεία επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε χθες στη βουλή ο Γιαννιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθήνας, Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή τις διαβεβαιώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι ο Στουρνάρας απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού. Με το που πήρε το λόγο ο Δ. Παπαδημούλης, υποστήριξε ότι: «Η πλήρης ταύτιση του κ. Σαμαρά με τον κ. Στουρνάρα, που θεωρεί το μνημόνιο Eυαγγέλιο και λειτουργεί ως τέταρτο μέλος της τρόικα, δείχνει καθαρά ότι τα περί επαναδιαπραγμάτευσης και τα διάφορα «Ζάππεια» έχουν μηδενική αξιοπιστία». Χωρίς υπερβολή καταχειροκροτήθηκε και από
βουλευτές άλλων κομμάτων, που αναγνώρισαν στο πρόσωπό του μια γνήσια διεκδικητική φωνή.Εσάς βέβαια το μυαλό πήγε... αλλού και λογικό είναι, αφού ο... "πεινασμένος" καρβέλια ονειρεύεται! Μη βιάζεστε όμως. Θα τα μάθετε όλα όταν πρέπει. Στην ώρα τους...



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: