ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.13

Eurogroup: Δεκέμβριο οι αποφάσεις για το δημοσιονομικό κενό

Eurogroup: Δεκέμβριο οι αποφάσεις για το δημοσιονομικό κενό
Για το Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο του 2014 μετατίθενται η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος και η λήψη αποφάσεων για το χρηματοδοτικό κενό, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, αποκλείοντας το ενδεχόμενο νέου κουρέματος του ελληνικού δημόσιου χρέους.  «Κανένας στο Eurogroup δεν επιθυμεί κούρεμα», είπε ο Ολλανδός  προεδρεύων του Συμβουλίου, προσθέτοντας ότι «υπάρχουν άλλοι τρόποι απομείωσης».
Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας της συνεδρίασης του συμβουλίου υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, ο κ. Ντάισελμπλουμ ανέφερε ότι το θέμα του χρηματοδοτικού κενού θα συζητηθεί στο Eurogroup του Δεκεμβρίου -  εφόσον ολοκληρωθεί τον Νοέβριο η αξιολόγηση της τρόικας. Επισήμανε παράλληλα τη δέσμευση του Eurogroup «να παράσχει την κατάλληλη στήριξη στην Ελλάδα, υπό την προϋπόθεση ότι η χώρα πληροί τις προϋποθέσεις του προγράμματος».
 Ταυτόσημε ήταν και οι δηλώσεις του επιτρόπου Όλι Ρεν, ο οποίος τόνισε  ότι το Eurogroup αναμένει από την Ελλάδα να υλοποιήσει υποχρεώσεις δημοσιονομικού και διαρθρωτικού χαρακτήρα. Σε ό,τι αφορά την τρέχουσα αξιολόγηση της τρόικας, τόνισε ότι απομένουν "τεχνικές εργασίες" που θα πρέπει να υλοποιηθούν από την ελληνική πλευρά.
Ο πρόεδρος του Eurogroup δήλωσε ικανοποιημένος από την πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα και τις προσπάθειες που καταβάλλει για να πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα. Πρόσθεσε όμως ότι υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να υλοποιηθούν, όπως η μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης, η επίσπευση των ιδιωτικοποιήσεων, η απελευθέρωση ορισμένων επαγγελμάτων και η συνέχιση των προσπαθειών για την πάταξη της φοροδιαφυγής.
Ερωτηθείς για την καθυστέρηση στις συνομιλίες μεταξύ της τρόικας και της ελληνικής πλευράς, ο Ολι Ρεν είπε ότι «η Ελλάδα δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση».


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: