ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.13

Αιφνίδιος έρωτας Κουρή με Σαμαρά

Αιφνίδιος έρωτας Κουρή με Σαμαρά
 Αποτελέσματα φαίνεται ότι είχε η προ ημερών επίσκεψη του εκδότη και καναλάρχη Γιώργου Κουρή στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά. Στο τελευταίο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Παρόν, του αδερφού του, Μάκη Κουρή καταγράφεται πλήρης αλλαγή στάσης και προσέγγισης απέναντι στην κυβερνητική πολιτική.
Η εφημερίδα αναφέρει σε πρωτοσέλιδο τίτλο: Αντάρτικο Σαμαρά κατά της τρόικας, με υπέρτιτλο: Ως πρώτο βήμα τρώει τον άνθρωπό τους Γ. Στουρνάρα. Μέχρι τώρα ο εκδότης και καναλάρχης εξαπέλυε με μύδρους κατά της κυβερνητικής πολιτικής και ζητούσε μετ επιτάσεως επιστροφή στη δραχμή.
Η νέα προσέγγιση, ιδωμένη υπό το δεδομένο της επίσκεψης στο Μαξίμου, μετά την αποφυλάκιση του, αλλάζει τα δεδομένα και σκιαγραφεί την προσπάθεια αναδιάταξης στο χώρο των media καθώς και νέες πολιτικές φιλίες....
Ο Γιώργος Κουρής μαζί με τον αδερφό του Μάκη ελέγχουν το Kontra Channel το οποίο αποδυναμώνεται φέτος, ενώ η προσπάθεια να επιστρέψουν στο παιχνίδι με το Alter φαίνεται ότι πέφτει στα βράχια καθώς προσκρούει στα μεγάλα χρέη και στις αντιδράσεις του έταιρου μετόχου, Γιαννίκου, ο οποίος παραμένει φυλακισμένος.
Η προσπάθεια πολιτικής παρέμβασης του Μάκη Κουρή με το πρωτοσέλιδο στο Παρόν χρεώνεται πολιτικά στον πρωθυπουργό ενώ προκαλεί ανησυχία στους υπόλοιπους εκδότες. 
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η προσπάθεια της οικογένειας Κουρή να προσεγγίσει το Μαξίμου έρχεται μετά από τις κλειστές πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ...
Χ.Φ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι μεγαλοι εφευρετες της τεχνης του ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ.