ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.13

ΘΕΣΗ Χ"ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΤΡΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ (ΤΡΟΙΚΑ) ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ"...ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΔΗΜΑΡ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ κ.λ.π. ..


Η θέση του Νίκου Χατζηνικολάου πριν λίγο μέσα από τη καθημερινή του πρωινή εκπομπή από τον Real 97.8 fm. Μίλησε σκληρά για τους "τρεις ηλίθιους" που έφεραν τον...
πόνο και την εξαθλίωση στον ελληνικό λαό,... κάνοντας με αυτό τον εύσχημο τρόπο το σινιάλο στην εξουσία ότι από το δικό του μικρόφωνο θα έχουν πάντα την κάλυψη των ανομημάτων τους όταν ειδικά και με ασφάλεια μπορεί ο δημοσιογράφος να  καταγγέλλει και να μετατοπίζει ευθύνες!!

Μπράβο Νίκο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: