ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.12.08

ΣΕΒ:Οι παρεμβάσεις των ενόχων, η αρμοδιότητα τους και η αξιοπρέπεια των πολιτών. 18-12-2008

Δημόσια παρέμβαση του προέδρου του ΣΕΒ.Οι μεγάλοι ενοχοι.Υπο ποίες προυποθέσεις θα δικαιούνται πλέον να ομιλούν στην κοινωνία.Ζητούμενο η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Σε μια ακόμη δημόσια παρέμβαση προέβη χθες ο πρόεδρος του ΣΕΒ, μέσα στα πλαίσια της τακτικής του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, που πρόσφατα επεχείρησε να μεταλλαχθεί σε «Σύνδεσμο επιχειρήσεων και βιομηχανιών».Η τακτική αυτή του ΣΕΒ ο οποίος χρηματοδοτείται απο οικονομικούς κολοσσούς , ακολουθείται επί πολλές δεκαετίες. Χαρακτηρίζεται δε από μεθοδευμένες δημόσιες παρεμβάσεις και παρουσίες οι οποίες χειραγωγούν τις οικονομικές και πολιτικές λειτουργίες της κοινωνίας. Συγχρόνως διαστρέφουν τις οικονομικές θεωρίες περί ελεύθερης αγοράς και τις μετατρέπουν σε εκτρωματικές ιδεολογίες άκρατης οικονομικής ασυδοσίας.

Η Οργάνωση STOPCARTEL σε απάντηση των δηλώσεων του προέδρου του ΣΕΒ επιθυμεί να επισημάνει και να τονίσει τα εξής:

-Ο συγκεκριμένος πρόεδρος του ΣΕΒ, υπήρξε επικεφαλής της μεγαλύτερης γαλακτοβιομηχανίας η οποία μετείχε στο καρτέλ του γάλακτος στην Ελλαδα.Από τη θέση εκείνη μετείχε ενεργά στη λειτουργία του καρτέλ, το οποίο λήστευε επί χρόνια τους πολίτες και το οποίο καταδίκασε επίσημα ακόμα και η Επιτροπή Ανταγωνισμού!

-Αν ο πρόεδρος του ΣΕΒ ζούσε στην Αμερική, τη Βρετανία, και άλλες χώρες όπου τα καρτέλ τιμωρούνται σαν κακουργήματα, θα εξέτειε ήδη ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα χρόνων για τη συμμετοχή του στο καρτέλ του γάλακτος.

-Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων, δεν καθαίρεσε άμεσα μετά την απόφαση καταδίκης του καρτέλ τον πρόεδρο του, για λόγους αρχών η έστω για να κρατήσει τα προσχήματα, σεβόμενος τον καταναλωτή-θύμα και την κοινωνια.Κατ αυτόν τον τρόπο κατέστησε τον εαυτό του συνένοχο.

-Τα μέλη των μεγαλύτερων καρτέλ που έχουν καταγγελθεί και «ερευνώνται» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, είναι συγχρόνως και μέλη του ΣΕΒ, ο οποίος κατά εξωφρενικό θεσμικό τρόπο μετέχει στην ερευνωσα Επιτροπή!

-Τα μέλη του ΣΕΒ είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για την ακρίβεια που εξαθλιώνει οικονομικά τους Έλληνες πολίτες καθώς αποτελούν τις επιχειρήσεις που ελέγχουν πλην λίγων εξαιρέσεων ,όλους τους τομείς της Ελληνικής οικονομίας.

Με βάση την παραπάνω περιγραφόμενη διαχρονική λειτουργία τους και τον θεσμικό ρόλο ο οποίος τους επιφυλάχτηκε, αντίθετα προς κάθε δημοκρατική αρχή και καθεστώς κράτους δικαίου, οι κύριοι του ΣΕΒ είναι τουλάχιστον συνυπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Αντί λοιπόν να αυτοαναγορεύονται κατά καιρούς σε τιμητές των πάντων ,θα πρέπει σε αυτό το κρίσιμο για τη χώρα σημείο να προχωρήσουν σε μια δημόσια αυτοκριτική.

Ο ΣΕΒ θα πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία και να ζητήσει συγνώμη από τους Έλληνες πολίτες , τους καταναλωτές ,τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, για τις πρακτικές που διαχρονικά τα μέλη του ακολούθησαν μετά το δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο στην Ελλάδα.

Ο ΣΕΒ θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη για τη συμμετοχή μελών του σε καρτέλ, τα οποία κατά γενική διαπίστωση είναι υπεύθυνα για τη τραγική οικονομική κατάσταση των πολιτών.

Η δημόσια αυτή αυτοκριτική, θα αποτελέσει το πρώτο βήμα, προκείμενου ο ΣΕΒ και τα μέλη του να ενταχθούν επί πραγματικής βάσης στην Ελληνική κοινωνία με ίσους όρους, εγκαταλείποντας τους ηγεμονικούς ρόλους οι οποίοι κάτω από τις συνθήκες που διαμορφώνονται είναι ήδη ουτοπικοί και έχουν ημερομηνία λήξης.

Η Ελληνική κοινωνία των πολιτών προχωρεί ειρηνικά σε προετοιμασία διαδικασιών ριζικών επαναπροσδιορισμών των οικονομικών , πολιτικών και κοινωνικών λειτουργιών και ρόλων, κάτω από τις ραγδαία διαμορφούμενες Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες εξελίξεις.

Η Ελληνική κοινωνία αποτελεί γόνιμο δεκτή των μηνυμάτων που στέλνει η διεθνής πραγματικότητα , παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν σε νέες συνθήκες που θα εξασφαλίζουν καθεστώς αξιοπρέπειας για κάθε πολίτη.

Σε αυτή την ειρηνική πορεία της Ελληνικής κοινωνίας, καλείται και ο ΣΕΒ , για να μην ξεπεραστεί από τα γεγονότα, να συμμετάσχει , προκείμενου να θεμελιωθεί μια πορεία ανάπτυξης και προκοπής για τον τόπο, πορεία η οποία θα εγγυάται την αξιοπρέπεια όλων, που είναι αναφαίρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: