ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.12.08

ΑΝΑΦΟΡΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Προς κ.ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Πρόεδρο Αρχής Π.Δ.Π.Χ.

κ.κ. Απο εχθές 13 Δεκεμβρίου 2008 και απο το blogg με τίτλο:"Zoygla.gr" ιδιοκτησίας του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, λειτουργεί και διαφημίζεται μέσω του blogg, η ON LINE κάμερα με το Σύνταγμα και το Πολυτεχνείο. Μεταδίδει και προβάλλει με ζούμ, τις κινήσεις και τα πρόσωπα των διαδηλούντων, παραβιάζοντας έτσι , με ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ διαδικασίες, τα προσωπικά δεδομένα όσων παρεβρίσκονται και διαδηλώνουν σ`αυτά τα σημεία. Οι κάμερες έχουν στηθεί στην ταράτσα του Ξεν/χείου Μ.Βρεττανία και στον 5ο όροφο πολ/κίας στην οδό Στουρνάρη 47. Επειδή κάτι τέτοιο ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι συνιστά ΚΑΤΑΦΩΡΗ παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών και είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ πράξη η οποία ελέγχεται απο τις υπηρεσίες σας, παρακαλούμε να προβείται στίς ανάλογες ενέργειες αποκαθήλωσης των παρακρατικών καμερών οι οποίες προσβάλλουν την ίδια τη Δημοκρατία μας και οδηγούν τις μνήμες μας σε μέρες λειτουργίας του παρακράτους.


ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΞ ΙΣΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ!!
Και είναι Αδιανόητο ο κ. Μάκης να υποκαθιστά τις κρατικές και δικαστικές αρχές και να μεταδίδει ΟΝ LINE τις κινήσεις των διαδηλωτών. Παληά οι χαφιέδες της ασφάλειας φοράγανε κουκούλες, σήμερα κρατάνε κάμερες!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ΟΛΟΥΣ !!
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 13/12/08
****************************************************
Mε την οφειλόμενη τιμή
Για την Διαχείριση του blogg:
SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR
Αργύρης Σιδέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: