ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.12.08

Θρησκοληπτικό Παραλήρημα

πηγή: proininews

To 2008 και μετά τα επεισόδια που μας γύρισαν σε άλλες εποχές, η συντήρηση και ο αναχρονισμός χτυπούν την πόρτα των σχολειών με την μορφή του διδάσκοντα.
Διευθυντής γυμνασίου της πόλης -ενταγμένος στην παραθρησκευτική οργάνωση "ο Σωτήρ" και σε συγκεκριμένο κόμμα που έχει στους κόλπους του τέτοιες ιδέες- μοίρασε θρησκοληπτικό, προπαγανδιστικό φυλλάδιο.
Το φυλλάδιο αυτό αμφισβητεί τον νόμο μη αναγραφής θρησκεύματος στις ταυτότητες, τον πολιτικό γάμο, το διαζύγιο, τις εκτρώσεις, το μονοτονικό σύστημα και πολλά άλλα.
Τα μέλη της οργάνωσης αυτής είναι υποχρεωμένα να τηρούν τις τρεις μοναχικές αρετές της παρθενίας, υπακοής και ακτημοσύνης!!
Ένα μικρό δείγμα με αποσπάσματα από παλαιότερα τεύχη του περιοδικού
  • "Από την απάντηση που έδωσε ο π. Παίσιος καταλαβαίνουμε ότι η σαρκική επιθυμία είναι στοιχείο της πτώσεως και ότι ένας πνευματικός-θεωμένος άνθρωπος δεν διακατέχεται από τέτοιες επιθυμίες."
  • "Οι εντολές της Εκκλησίας έχουν το στόχο που έχει και η φαρμακευτική αγωγή του γιατρού, να θεραπεύσουν τον άνθρωπο."

Ο προϊστάμενός της Δ.Δ.Ε. υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη οργάνωση δεν είναι παραθρησκευτική και ότι είναι γνωστό ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής είναι πολύ κοντά στην εκκλησία. Η δήλωση αυτή ακούγεται σαν αποδοχή της ενέργειας και κάλυψη του Διευθυντή, τουλάχιστον.
Οι καθηγητές του νομού καβάλας καταδικάζουν τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές και η ΕΛΜΕ Καβάλας θα βγάλει ανακοίνωση αποδοκιμάζοντας το γεγονός.

105

Δεν υπάρχουν σχόλια: