ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.12.08

Κορυφαίοι υπουργοί ο …Αλέκος και η …Αλέκα

Αν πράγματι αληθεύουν όσα γράφει το έγκριτο κεντρί ότι έγιναν το μοιραίο Σαββατόβραδο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανείς που στα σοβαρά πιστεύει ότι έχουμε κυβέρνηση…

Γράφει το κεντρί:

"Το μοιραίο Σαββατόβραδο, της εν ψυχρώ δολοφονίας του δεκαπεντάχρονου Αλέξανδρου από τον πιστολέρο ειδικό φρουρό, η κυβέρνηση κατελήφθη από πανικό. Δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.
Ανήσυχος ο Προκόπης Παυλόπουλος, από τις Σέρρες όπου βρισκόταν, τηλεφώνησε αμέσως στον πρωθυπουργό και τον ενημέρωσε για το τραγικό γεγονός και τους φόβους του για απρόβλεπτες εξελίξεις.
Ο πρωθυπουργός τον άκουσε και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του είπε, να πράξει αυτό που επιβάλλεται σε τέτοια γεγονότα.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο Παυλόπουλος τηλεφώνησε και πάλι στον πρωθυπουργό και του είπε ότι καλό θα ήταν να επικοινωνήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός με τον Αλέκο Αλαβάνο και να του ζητήσει να ασκήσει την επιρροή του, ώστε να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο κ. Αλαβάνος ζήτησε η αστυνομία να βρίσκεται σε διακριτική απόσταση. Έτσι εξηγείται, γιατί εκείνο το βράδυ η Ελληνική Αστυνομία δεν τέθηκε σε επιφυλακή με τις γνωστές συνέπειες.
Οι ίδιες πηγές θέλουν τον Προκόπη Παυλόπουλο μετά την ενημέρωση του πρωθυπουργού να τηλεφωνεί και στην Αλέκα Παπαρήγα και να ζητάει τη βοήθεια του ΚΚΕ στη δύσκολη αυτή στιγμή".

Διαβάστε περισσότερα στο κεντρί

monahikoslikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: