ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.12.08

Ζητείται ερμηνεία...

Τα επεισόδια ξεκίνησαν το Σάββατο το βράδυ, μετά τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και τη δήλωση του Παυλόπουλου ότι η αστυνομία θα τηρήσει αμυντική στάση γιατί προέχει η προστασία της ανθρώπινης ζωής.
Μέχρι την Τρίτη που ήρθη η εντολή για αμυντική στάση της αστυνομίας η πρωτεύουσα, κυρίως, αλλά και άλλες πόλεις έζησαν τον εφιάλτη των εμπρησμών και των λεηλασιών εμπορικών καταστημάτων από τους γνωστούς – αγνώστους κουκουλοφόρους και πλιατσικολόγους ενώ διακινήθηκαν και σενάρια για αναστολή άρθρων του Συντάγματος ή για επέμβαση του στρατού που είχε ήδη τεθεί , από τις πρώτες ώρες των επεισοδίων σε επιφυλακή.
Η εγκατάλειψη του «αμυντικού» δόγματος και η ανάληψη δράσης από την αστυνομία δεν φαίνεται να επηρέασε τη μαχητικότητα των κινητοποιήσεων, τον πετροπόλεμο και τις ρίψεις μολότοφ ούτε και εξαφάνισε τους κουκουλοφόρους από τις συγκρούσεις.
Το μόνο που φαίνεται να πέτυχε η αλλαγή στάσης τη; αστυνομίας είναι η εξαφάνιση, ως δια μαγείας, των μπαχαλάκηδων εμπρηστών καταστημάτων και των πλιατσικολόγων.
Ποιοί ήταν τελικά οι εμπρηστές και πλιατσικολόγοι των πρώτων ημερών και γιατί εξαφανίστηκαν μετά;
Φοβήθηκαν, μετάνιωσαν για τις ζημιές, ολοκλήρωσαν την εντολή που είχαν, τους ανακάλεσε στην τάξη ο …ΣΥΡΙΖΑ (Όπως ίσως πιστεύει η Αλέκα) ή υπάρχει άλλη ερμηνεία;
Ξέρει κανείς κάτι;
Κάθε απάντηση δεκτή!

Βοήθημα το
Quiz 1



monahikoslikos

1 σχόλιο:

πατερούλης Στάλιν είπε...

Δεν ξέρω πόσο «προοδευτικο»ί ή «δημοκράτε»ς είσαστε ορισμένοι απ’ εσάς αλλά όσοι πιστεύετε το Μεγάλο κανάλι και το «βίντεο της δολοφονίας» είσαστε μακριά νυχτωμένοι για να μην πω και τίποτα χειρότερο!
Δείχνουν δύο φιγούρες στο βίντεο οι οποίες καλά και σώνει είναι οι αστυνομικοί οι οποίοι μάλιστα μεριάζουν για να στρίψει ένα αυτοκίνητο το οποίο απομακρύνεται εμπρός τους.
ΜΑ Η ΟΔΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΠ’ ΑΥΤΗΣ!
Όχι μόνο παρουσιάζουν το βίντεο αλλά μαρκάρουν και τις φιγούρες με κόκκινα κυκλάκια για να γίνουν πιο σαφείς. Προκαλούν έτσι και προτείνουν την διάπραξη παραβατικών πράξεων! Αν ήμουν στην θέση των κατεστραμένων εμπόρων θα τους έκανα μήνυση και ότι άλλο ο νόμος μου επιτρέπει. Την γλύτωσαν με το DVD της 35χρονης αλλά όχι και εισαεί!
Επίσης «αυτόπτες μάρτυρες» από τα κανάλια παρέλασαν πολλοί. Από τον Ανακριτή μόνο ένας!!!! Εκεί που θα έπρεπε να κάνουν ουρά δηλαδή, αλλά είπαμε η ψευδομαρτυρία τιμωρείται! Μην ανησυχείτε παλικάρια μου και τα στοιχεία σας είναι γνωστά, εσείς οι ίδιοι τα δίνατε στο 15λεπτο της δημοσιότητάς σας, θα καλεστείτε και θα αμειφθείτε τους καρπούς «των κόπων σας»!
Φιλιά!