ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.12.08

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ...ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτές τις μέρες ανάμεσα στις μπούρδες που ακούγονται είναι και το ότι τα ΜΑΤ είναι ένας αναχρονιστική υπηρεσία και ότι στο εξωτερικό δεν υπάρχουν ή έχουν καταργηθεί. Οι Κινέζοι έλεγαν ότι μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Εμείς σας παραθέτουμε περισσότερες για να δείτε ότι η ψευτιά και η παραπληροφόρηση δεν έχουν όριο. Η αστυνομία στα διάφορα κράτη είναι σοβαρή,αυτοί που ζητούν τη κατάργηση των ΜΑΤ όχι.

ΜΑΤ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
Εικόνα

Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Εικόνα


Εικόνα


ΜΑΤ ΣΤΗ Μ.BΡETANIA

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Εικόνα

Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ
Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Εικόνα

Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ
Εικόνα

Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
Εικόνα

Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Εικόνα

Εικόνα

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ'' ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΑΞΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΙ.....
Αναρτήθηκε από EGERSIS

Ανώνυμος είπε...

Άνδρες των ΜΑΤ συνέλαβαν έναν κουκουλοφόρο στην Σόλωνος πριν από λίγο...στο θέαμα της σύλληψης...καταστηματάρχες της περιοχής επιτέθηκαν...και στο παρα πέντε οι αστυνομικοί τον γλύτωσαν από τα χειρότερα...

εκεί μας πάνε σιγά σιγά οι "ψευτοεπαναστάτες"...στην κοινωνική σύγκρουση...

τα νεύρα και τα όρια όλων είναι στην κόψη

και δυστυχώς δεν απέχουμε πολύ από τα χειρότερα

τεράστιες οι ευθύνες της Κυβέρνησης για την ανικανότητας της

τεράστιες οι ευθύνες του ΠΑΣΟΚ γιατί "απέχει" από πρωτοβουλίες λόγω πολιτικής εκμετάλλευσης

και ακόμη πιο μεγάλες του ΣΥΡΙΖΑ που κινείται οριακά μεταξύ της πολιτικής καλύψης των επεισοδίων έως ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΠΑΤΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

Όταν πρόκειται για εθνικούς, κοινωνικούς ή ιδεολογικούς αγώνες, το μίσος είναι αναπόφευκτο, γεννιέται αυθόρμητα. Θα πρέπει όμως τουλάχιστον να κατευθύνεται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Σήμερα παρατηρώ ότι το μίσος των μαθητών ακολουθεί ένα μονόδρομο με στόχο τους αστυνομικούς, γεγονός που κατά τη γνώμη μου τους αποπροσανατολίζει στην αναζήτηση των αληθινών συνθηκών που τους οδήγησαν στη σημερινή θέση τους μέσα στο σχολείο και μέσα στην κοινωνία. Ενώ θα πρέπει να βρουν τα αληθινά αίτια και να αποκαλύψουν τους αληθινούς ενόχους και τους πραγματικούς λόγους για όσα γίνονται γύρω τους και γενικώτερα γύρω μας, στη χώρα μας και στην οικουμένη. Έτσι μοιάζει σαν κάποιοι να τους έβαλαν παρωπίδες, ώστε η οργή τους να διοχευτευθεί σε μια ομάδα συνανθρώπων μας, τους αστυνομικούς, που όταν δεν λειτουργούν σωστά, είναι απλά πιόνια του Συστήματος, που ΑΥΤΟ είναι υπόλογο για όλα, δηλαδή για την Παιδεία αλλά και για κάθε τι που αφορά τη λειτουργία της κοινωνίας, του κράτους και των υπηρεσιών του.

Και αναφέρω εδώ το παράδειγμα της γενιάς του 1-1-4 που όσον αφορά την Παιδεία έθεσε ως στόχο το 15% του Κρατικού Προϋπολογισμού. Είδαν δηλαδή οι νέοι της εποχής εκείνης την βασική αιτία για τα χάλια της Παιδείας μας, δηλαδή το οικονομικό.

Από κει και πέρα παρ’ ό,τι τότε η ελληνική αστυνομία είχε μια καθαρά φασιστική νοοτροπία και οι εκδηλώσεις βίας σε σύγκριση με το σήμερα ήταν εκατό φορές πιο πολλές και σοβαρές από πλευράς μαζικότητας και βιαιότητας (τα νοσοκομεία ήταν γεμάτα από νέους τραυματισμένους από την αστυνομική βία της εποχής), οι πρωτοπόροι νέοι εκείνης της εποχής, βασικά φοιτητές, μπορούσαν να δουν ελεύθερα, σφαιρικά και σε βάθος. Έτσι με το 1-1-4 έθεταν ως πρώτο καθήκον τους την υπεράσπιση του Συντάγματος, δηλαδή της ελευθερίας, της δημοκρατίας και των ατομικών δικαιωμάτων. Χτυπούσαν στην καρδιά της την αντιδραστική εξουσία (θρόνο, αστυνομοκρατία, Αμερικανοκρατία). Πάλευαν για την Κύπρο και αγωνίζονταν μαζικά για την Ειρήνη. Είχαν δηλαδή μπροστά τους ανοιχτούς ορίζοντες για ό,τι πραγματικά συνέβαινε στην χώρα τους αλλά και πέρα από τη χώρα τους. Ήταν άτομα ολοκληρωμένα και ελεύθερα, αν και τότε υπήρχαν όπως και σήμερα πονηρά «κέντρα» που προσπαθούσαν να περιορίσουν την οργή τους και να την διοχετεύσουν μόνο σε ένα λούκι, για τις δικές τους επιδιώξεις. Με μια λέξη να τους αποπροσανατολίσουν, όπως γίνεται τώρα.

Και για να πάω και πιο πέρα, εμείς οι νέοι της Εθνικής Αντίστασης και του Εμφυλίου, όπου οι χωροφύλακες και η αστυνομία ήταν απέναντί μας με όπλα που ξερνούσαν ομαδικό θάνατο, είχαμε την ψυχική και πνευματική δύναμη να βλέπουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις αυτοί που σήμερα αποκαλούνται περιφρονητικά «μπάτσοι» ήταν παιδιά σαν κι εμάς παρασυρμένα από τη θύελλα των γεγονότων να κάνουν πράξεις που δεν ήθελαν. Δεν γενικεύαμε. Αντίθετα μπορούσαμε ακόμα και μέσα στις πιο κρίσιμες για μας συνθήκες να δούμε ότι δεν είναι το ίδιο όλοι και ότι ο πραγματικός ένοχος ήταν η Εξουσία, που είχε κατορθώσει να μας τυλίξει στα δίχτυα της, που έσταζαν αίμα και μίσος αδελφού προς αδελφό. Και πολλοί είχαν τότε ακόμα τη δύναμη να φωνάζουν μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα πριν σκοτωθούν «Αδέρφια, πεθαίνουμε και για τη δική σας ευτυχία».