ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.12.08

ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ….. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΟΥ «ΚΩΣΤΑ»


Αντίμαχος

Ως ιστορική παρουσιάστηκε η χθεσινή ημέρα ενόψει της ευθαρσώς ομολογουμένως αποδοχής του πρωθυπουργού ότι αναλαμβάνει την προσωπική ευθύνη για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.


Παραλληλίστηκε η αποδοχή αυτή του πολιτικού αντρός με μιας άλλης αποδοχής και αναγνώρισης πολιτικού λάθους ,..εκείνης του mea culpa που είχε εκφέρει ο Ανδρέας Παπανδρέου για το ναυάγιο του Νταβός.



Ιστορική ημέρα πραγματικά μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού όχι για την αναγνώριση των καθυστερημένων ευθυνών, που έτσι και αλλιώς τις είχε ως επικεφαλής μιας κυβέρνησης που τα επιλεγμένα από αυτόν στελέχη είχαν εμπλοκή στην σκανδαλώδη αυτή υπόθεση, αλλά για την πρωτοτυπία της επιλεκτικής αναγνώρισης και Συγνώμης του πρωθυπουργού προς τον Ελληνικό λαό.



Ο Πρωθυπουργός εχθές αυτοακύρωσε των εαυτό του …..


Ας θυμηθούμε λίαν προσφάτως τι είχε δηλώσει στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Κ.Ε της Νέας Δημοκρατίας στις 26 Σεπτεμβρίου που έβαζε…. και καλά…… στη «θέση» του τον Πέτρο Τατούλη……..


"Δεν αρνήθηκα -και δεν αρνούμαι- ότι υπήρξαν λάθη, παραλείψεις, καθυστερήσεις. Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου. Έχω πλήρη επίγνωση. Έχω καθαρή εικόνα για όλα."



Έτσι γράφετε η Ιστορία κύριε Πρωθυπουργέ…….


Εκτός του τίτλου του «παρ ολίγον υπό πτώχευση» Πρωθυπουργού θα πάρετε και τον τίτλο του πλέον Ανακόλουθου.



Δύο πράγματα μπορούμε να συμπεράνουμε κύριε πρωθυπουργέ ….

Ή οι στενοί σας συνεργάτες εξακολουθούν να σας «υπονομεύουν» αφού δεν σας ενημερώνουν για την αναντιστοιχία των ομιλιών σας ή αν τις ομιλίες σας τις έχετε προσωπικά πάρει επάνω σας τότε πιστοποιούμε την ελαφρότητα σας .


Εκτός των ανακολουθιών εκ των παρελθοντολογικών του προσωπικών δηλώσεων….. που διακήρυττε προς κάθε κατεύθυνση ότι ως επικεφαλής κρατά τα ηνία της χώρας τόσο γερά και ξέρει που μας οδηγεί…….ανακόλουθος και λίαν επιλεκτικός ευαισθησιών παρουσιάστηκε χθες ο κύριος Καραμανλής.



Ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το Βατοπεδινό σκάνδαλο το οποίο συνεπάγεται και την άμεση αναγνώριση της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και της δημόσιας περιουσίας από τους χειρισμούς της κυβερνητικής του διαχείρισης.

Μια συγνώμη για την «ύλη» μια συγνώμη για κάτι που η αξία του έχει να κάνει με «κόπους», μια συγνώμη για την αστοχία πολιτικών χειρισμών και προσώπων αλλά …… και με μια συγνώμη που δια της διπλωματικής οδού την μετέθεσε στον «νοσούντα κρατικό μηχανισμό».


ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΤΙΚΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ.


Επιλεκτικής συγνώμης ο Πρωθυπουργός ,επιλεκτικός ευαισθησιών και επιλεκτικής ανάδειξης του πολιτικού του ήθους.


Θυμίζουμε. Κατά την αποφράδα περίοδο του καλοκαιριού του 2007 όταν οι πυρκαγιές στην Πελοπόννησο αφαίρεσαν την ζωή 66 συνανθρώπων μας από την ανετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού και της έλλειψης μέτρων πρόληψης ,ο πρωθυπουργός της χώρας εκείνη την περίοδο επέλεξε αντί «συγνώμης» και λήψης ευθυνών από μέρους του ,να μοιράσει τριχίλιαρα ως άλλως «καραμουρτζούνης» , και να εκμεταλλευτεί για άλλη μια φορά την θέση αγωνίας των παθόντων συμπολιτών του προκειμένου κυβερνησει.


Προ Πάντων όλων η επικοινωνία . Αυτή την μορφή διακυβέρνησης της χώρας έχει επιλέξει ο «καταλληλότερος» και με αυτήν μας κυβερνά πέντε χρόνια τώρα.

Ναι !!!!!…εχθές ήταν μια ιστορική μέρα… το είδαμε και αυτό!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: