ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.12.08

Αύξηση 8% στις αποδοχές των τραπεζοϋπαλλήλων και κανείς από τα κανάλια δεν είπε τίποτα!

Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε στο Βήμα ότι η ΟΤΟΕ πέτυχε με προσφυγή στον ΟΜΕΔ την αύξηση των αποδοχών των τραπεζοϋπαλλήλων κατά 8%. Για αυτό το θέμα δεν αναφέρθηκε τίποτα απολύτως στις τηλεοράσεις, που συνεχίζουν να μιλούν για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου αλλά και για τις επιπτώσεις από το θάνατο του Αλέξανδρου. Στην εικόνα που βλέπετε στα αριστερά σας θα μπορέσετε να δείτε όλη την απάντηση του κ. Γιάννη Μαρίνου στην επιστολή του Γραφείου Τύπου της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλλήλων Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΤΟΕ) στην οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει την αύξηση των αποδοχών των τραπεζοϋπαλλήλων με 8% όταν στους υπόλοιπους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα εξασφαλίστηκε αύξηση μόνο 4%.
http://enimerwsi-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: