ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.12.08

Άλλο ο δικηγόρος κι άλλο ο πρόεδρος Κούγιας



Με Δελτίο Τύπου που εστάλη στα τοπικά μέσα της Λαμίας ο Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστή την παραίτησή του απ' το αίτημα περί παραχώρησης του Δ.Α.Κ. στην ΠΑΕ. Σύμφωνα με εγκυρότατες πηγές του "fthiotidasport" με την κίνησή του αυτή δείχνει πως πλέον δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τυχόν οφειλές που θα βγουν στο μέλλον και θα αφορούν στο παρελθόν. Τώρα μάλιστα που εξυγιάνθηκε η ΠΑΕ και δεν χρωστά σε κανέναν δεν έχει λόγο να αποχωρήσει. Με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε και τις κινήσεις που κάνει τις τελευταίες μέρες είναι φως φανάρι πως δεν φεύγει, μιας και πληρώθηκαν όλες οι οφειλές της εταιρείας και πλέον είναι "καθαρή" από χρέη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η εμπλοκή του στο θέμα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, με την υπεράσπιση του ειδικού φρουρού δεν εμπλέκεται με τα διοικητικά της Λαμίας. Μάλιστα θα συνεχίσει με θέρμη να στηρίζει την ομάδα έχοντας τις μετοχές στα χέρια του ή όχι.

Οι φωτογραφίες είναι απ' το lamianews

http://fthiotidasport.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: