ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.12.08

Απάντηση Κακλαμάνη σε Αλαβάνο και Τσίπρα

«Η πολιτική αισθητική, δεν μου επιτρέπει να απαντήσω στο παραλήρημα των ύβρεων και των ψευδών των κ.κ. Αλαβάνου και Τσίπρα. Στις ύβρεις καταλήγει κανείς όταν δεν έχει επιχειρήματα ή όταν έχει κάτι να κρύψει. Σήμερα έπεσαν οι μάσκες της υποκρισίας».

Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του Ελαιώνα, κατά την οποία ο κος Αλαβάνος είπε ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων έχει εκπέσει στο ρόλο του μικρού δικηγόρου ενός μεγαλο-επιχειρηματία. Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι τάσσεται υπέρ της κατασκευής γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή. Ο πρόεδρος του ΣΥΝ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανοιχτή Πόλη, Αλέξης Τσίπρας, κάλεσε τους μικρομεσαίους καταστηματάρχες της Αθήνας να αναρωτηθούν εάν γνωρίζουν ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος έγινε προστάτης τους για λίγες μέρες μετά τα επεισόδια, κατασκευάζει ένα πολυκατάστημα στην περιοχή τους. «Ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε την Διπλή Ανάπλαση θέλει, ούτε το γήπεδο της ομάδας της πόλης μας, ούτε ενδιαφέρεται για τους 700 απολυμένους, ούτε για την ενδεχόμενη απώλεια 2.500 θέσεων εργασίας για τα προσεχή 3-4 χρόνια.
Το μόνο που ίσως θέλει είναι να πρωτοτυπεί με τρόπο μάλιστα που τον φέρνει αντιμέτωπο με την ίδια την ιστορία της Αριστεράς», κατέληξε ο κος Κακλαμάνης.

«Σε αντίθεση με την επιθυμία του Συμβουλίου Επικρατείας, εγώ προτιμώ από το βάλτο να προέλθει ένα έργο αξιοποίησης της Αθήνας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κατά τη συνάντηση του το πρωί με εργαζόμενους στο εργοτάξιο του Βοτανικού που διαδήλωσαν την αντίθεση τους για την παύση των εργασιών ανάπλασης του Ελαιώνα.






Δεν υπάρχουν σχόλια: