ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.12.08

ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ 5.5 % ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ...Τέλος τα ψέματα για τους μεν …αλλά και για τους δε



NEO ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ METRON ANALYSIS ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤ1 …….. ΔΙΝΕΙ 5,5 % ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ!!!!



Δεν ξέρω αν σήμερα θα ανοίξουν σαμπάνιες στην Χαριλάου Τρικούπη….. για το «σκορ» του γκάλοπ….. το σίγουρο πάντως είναι…… πως πλέον…. Τέλειωσαν τα ψέματα με την εκ του ασφαλούς “αντιπολιτευτική επιχειρηματολογία” της αξιωματικής αντιπολίτευσης….. τα κεφάλια πρέπει να μπουν «μέσα»….


Γιατί.... το να κυβερνήσεις …..από εδώ και πέρα θα είναι υπέρμετρα δύσκολο αφού η εμπιστοσύνη των πολιτών έχει κλονισθεί από την κοινή πλέον διαμορφούμενη άποψη από το τελευταίο μέγα Βατοπεδινό σκάνδαλο….. που άμεσα εκμαιεύει τον εκ πεποιθήσεως συλλογισμό ….. ότι οι λειτουργοί της δημοκρατίας έχουν καταστεί «επαγγελματίες» της πολιτικής……….


Αλλά επίσης και επειδή τα ταμεία του κράτους αντί εσόδων επιδεικνύουν πλειάδα χρεογράφων…. από την ερασιτεχνική διαχείριση της παρούσας κυβέρνησης, των οικονομικών της χώρας .


Η επιστροφή των πολιτών στο ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει κατ ανάγκην ότι το επιλέγουν ως ….την ελπίδα λύσης στα αδιέξοδα τους………… περισσότερο ταιριάζει στην ελληνικότατη λαϊκή φιλοσοφία ότι……. « Εκει που πονάει……. Πράττω»….. παρά στο «σε αυτόν πιστεύω»


Και εκεί που «πονάει» για το κυβερνών κόμμα και για τον αρχηγό του είναι το ….


Αντίπαλον δέος…….. που λέγεται ΠΑΣΟΚ και ΓΑΠ.


Το κόμμα που ο «καταλληλότερος» κατάγγελλε ως το πλέον διεφθαρμένο αλλά και τον τότε αρχηγό του….που τόσο πετυχημένα είχε ιερατικά ονομάσει….ως ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ…… είναι η επιλογή του ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ…… για να δώσει με την σειρά του και αυτό την εκδίκηση του σε αυτόν που πρόδωσε το λάβαρο της κάθαρσης που είχε υψώσει μόνο και μόνο για να έρθει στην εξουσία …….. και να λεηλατήσει ότι είχε μείνει όρθιο………



Όσον αφορά τώρα το ΠΑΣΟΚ………. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θέλουν να έρθουν τόσο «βιαστικά» στην εξουσία με την ύπαρξη τόσων μελανών δεδομένων για να κυβερνήσουν.


Θεωρώ ότι η αναζήτηση ως ζητούμενο την εξουσία έχει γνώμονα την «φιλοδοξία»………… αλλά θα έχει κόστος την αρνητική υστεροφημία του επίδοξου πρωθυπουργού ΓΑΠ!!!!!! ….. που όπως και να το κάνουμε δεν είναι ο μάγος του ΩΖ για να φέρει τα πάνω κάτω.


Δεν υπάρχουν σχόλια: