ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.08

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ!

Μετά το άθλιο σόου Πατριάρχη-Εφραίμ στο Φανάρι,

για να μην αποκαλυφθούν ο «πραγματικός»

χριστιανισμός-Ορθοδοξία

και οι σαφείς ποινικές ευθύνες έως και Καραμανλή,

επιβεβαιώνεται ο σχεδιασμός του σόου Εφραίμ και στη Βουλή!

Με

δια

τα

γή

Βαρθολομαίου

ο Αρχιεπίσκοπος συντονίζει:

ΠτΔ-Βουλή-Κυβέρνηση..;

Όσοι βρεθήκαμε κατά καιρούς σε δικαστήρια διαπιστώνουμε ένα φαινόμενο: Ξαφνικά ο,η πρόεδρος κάνει μια έντονη επίθεση (μέχρι και αποβολή) κατά ενός των διαδίκων, καυτηριάζοντας κάποια «συμπεριφορά του».

Η πλευρά του αντίδικου χαίρεται εκτιμώντας ότι η αντίδραση του προέδρου προδικάζει το αποτέλεσμα. Και όμως: Ο… κατσαδιασμένος δικαιώνεται!

Η πλευρά των χαμένων συμπεραίνουν: Ο πρόεδρος ήταν «πιασμένος» και έπαιξε θέατρο για να ρίξει στάχτη στα μάτια!

Αυτό το θέατρο παίχτηκε στη Βουλή κατά την παρουσία του Εφραίμ.

Η δήθεν σκληρή ομόφωνη ανακοίνωση της Επιτροπής για ασέβεια κλπ εκ μέρους του Εφραίμήταν μια συντονισμένη και συμφωνημένη πράξη προκειμένου να προκληθεί αίσθηση ικανοποίησης στο λαό για να πλασαριστεί ευκολότερα το αθωωτικό (με συμφωνημένες διαφωνίες) αποτέλεσμα.

Πιθανόν θα ασκηθούν κάποιες διώξεις και πειθαρχικά κατά Εφραίμ κλπ για δευτερεύουσες πτυχές του ΧριστιανοΟρθόδοξου σκανδάλου επειδή ξέφυγε στη δημοσιότητα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό αποτελεί απαίτηση και διαταγή των Πατριάρχη Βαρθολομαίου και Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Ο δεύτερος λέγεται συντονίζει την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Ελλάδας.

ΕΠΙΔΙΩΞΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!

Η συνταγματική υποταγή στην Ορθοδοξία, η θρησκευτική ορκωμοσία Προέδρου- Πρωθυπουργού-Βουλής, η ανάγνωση από τον ΠτΔ του «Πιστεύω» κατά την Κυριακή της Ορθοδοξίας, η υποτακτική συμπεριφορά Καραμανλή (βλέπε και υπογραφή για ταυτότητες) και το θρησκόληπτο (νέο, προϋπάρχον;) πρόσωπο Παπανδρέου που εκδηλώνεται πολλαπλά, νομιμοποιούν την θρησκευτική ηγεσία να τους διατάζει και να υποχρεώνονται σε υποταγή.

Έτσι λοιπόν μεθοδεύτηκε η εξαπάτηση του λαού με την «ανοχή» και «των καλύτερων χριστιανών» από την… αριστερά πτέρυγα.

Άλλωστε, για τον Εφραίμ (εκφράζοντας τον πυρήνα της Χριστιανικής φιλοσοφίας) αποτελεί τίτλο μέγιστης τιμής η… προσβολή του Κοινοβουλίου και της Δημοκρατίας αφού… εκπροσωπεί θεό δικτάτορα, ο ίδιος είναι δικτάτωρ στο μοναστήρι και στον αντιδημοκρατικό χριστιανισμό οφείλονται οι μεγαλύτερες δικτατορίες. Με την παρουσία του λοιπόν στη Βουλή ήθελε να επιβεβαιώσει την απόλυτη περιφρόνηση και να απαιτήσει να συνεχιστεί η υποταγή, της συνολικής Πολιτείας, στον… πνευματικό τους.

Το σόου Πατριάρχη-Εφραίμ στην Κωνσταντινούπολη αυτό επιβεβαιώνει! Και αυτό απαιτούν! Και οι υποταγμένοι:ΠτΔ-Κυβέρνηση-Κοινοβούλιο πειθαρχούν στις… ποινές των πνευματικός τους για αδιάκοπες μετάνοιες.

Οι σημαντικότατες (μπορεί και ποινικές) πολιτικές ευθύνες του ΠΑΣΟΚ και οι σαφέστατες βαριές ποινικές ευθύνες, κυρίως του Καραμανλή,συμπληρώνουν το σκηνικό που οδηγεί στην εικόνα ντροπής και εξευτελισμού της Βουλής.

http://autenergos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: