ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.08

ΝΕΑ ΠΙCTΩTIKH KAΡTA VISA ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ!


ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΙCTΩTIKH KAΡTA VISA ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΟΚΑΡΤΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ:

· ΚΗΔΕΙΑ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 PRESET ΚΗΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010.

· ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΟΚΑΡΤΑ ΒΙΖΑ ΚΑΙ AΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ ΔΩΡΕΑΝ!!!!

· ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 15% ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΚΑΡΤΑ ΒΙΖΑ ΣΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΓΚΑΡΙ"

· ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΙΕΡΟΚΑΡΤΑ ΒΙΖΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ 5% ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ "Κ BONUS".

· ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΚΑΡΤΑΣ ΒΙΖΑ ΣΤΟ 0965 666 66 (ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ Ε.Π.Α.Κ. ΧΡΕΩΣΗ)

· ΑΓΟΡΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ "ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ" ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 50%. ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΝΟΥΑΛΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ.

· ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ "HOME CHURCH" ME ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΦΟΡ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ!!!

· ΑΓΟΡΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΥΜΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΗΜΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΔΙΣΚΩΝ "ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ" ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 35% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΚΑΡΤΑΣ ΒΙΖΑ.

· ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΚΑΡΤΑΣ ΒΙΖΑ. ΕΤΣΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΙΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ, "ΚΟΛΛΗΣΤΕ" ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΕΡΟΚΑΡΤΑ ΒΙΖΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ!!!

ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΠΑΠΑ-COURIER ΣΕ "ΠΑΠΑΚΙ"!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πυροβολητές

Άνδρες και Γυναίκες του Ελληνικού Πυροβολικού.

Σήμερα εορτάζουμε τη μνήμη της Προστάτιδας του Πυροβολικού μας Μεγαλομάρτυρας Αγίας Βαρβάρας.

Επιπλέον, με τον επίσημο αυτό εορτασμό περατώνονται και οι εκδηλώσεις στα πλαίσια της συμπλήρωσης των 180 χρόνων από την ίδρυση του «1ου Τάγματος Πυροβολιστών» στο στρατό του νεώτερου Ελληνικού Κράτους.

Η συμμετοχή και η συνεισφορά του Πυροβολικού σε όλους τους αγώνες του έθνους μας υπήρξε ανεκτίμητη και οι θυσίες του μεγάλες.

Ιστορικά παραδείγματα θάρρους και αυτοθυσίας έχουμε πολλά, με τους πυροβολητές να νικούν μαχόμενοι με αυταπάρνηση, υπό τη σκέπη της προστάτιδός του Αγίας Βαρβάρας, αλλά και να θυσιάζονται υπερασπιζόμενοι την τιμή και την ασφάλεια των πυροβόλων τους.

Σ’αυτούς τους γνωστούς και άγνωστους ήρωες πυροβολητές, την ξεχωριστή αυτή ημέρα του εορτασμού της προστάτιδας Αγίας Βαρβάρας στρέφουμε τη σκέψη μας και αποτίουμε φόρο τιμής.

Όπως ο παιδοκτόνος πατέρας της Αγίας κατακεραυνώθηκε κατά την αποχώρησή του από το χώρο του μαρτυρίου της κόρης του, έτσι και τα πυρά του πυροβολικού θα κατακεραυνώσουν τον οποιοδήποτε επιβουλευτεί τα ιερά και όσια του έθνους.

Πυροβολητές

Να θυμάστε ότι η πατρίδα μας σας έχει εμπιστευθεί τα τελειότερα οπλικά συστήματα, τα οποία αποκτήθηκαν με τις οικονομικές θυσίες του Ελληνικού λαού, μεγιστοποιώντας την μαχητική ισχύ και την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Μονάδων ΠΒ, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρησιακού περιβάλλοντος.

Πυροβολητές

Μνήμονες των θυσιών των αθανάτων προγόνων μας, πειθαρχημένοι και αφοσιωμένοι αποκλειστικά και μόνο στα στρατιωτικά σας καθήκοντα, εργαστείτε με πάθος και ενθουσιασμό για την επιτυχία των Μονάδων του Πυροβολικού μας.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ