ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.12.08

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: GREEK CITIZENS INITIATIVE FOR TRANSPARENCY VIA WWW.ELLEOS.GR

Mέλη του athenians@yahoogroups.com

Σε συνέχεια της παλαιότερης ενημέρωσής σας για την πρωτοβουλία πολιτών για την δικαστική υποχρέωση της Siemens να δημοσιοποιήσει τα ονόματα κομμάτων και πολιτικών που χρηματοδότησε στην Ελλάδα - πριν την σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής και, πάντως, πριν την διεξαγωγή των επομένων βουλευτικών εκλογών - ώστε να ξέρουμε ποιούς βουλευτές και ποιά κόμματα δεν θα ψηφίσουμε, με την ευκαιρία της κοινοποίησης την Παρασκευή της σχετικής επίσημης μετάφρασης της κατατεθείσας αίτησης ασφαλιστικών μέτρων στη Γερμανία δια της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών και του Υπ.Εξ. ενόψει της προγραμματισμένης συζήτησής της την Τρίτη και 13 Ιανουαρίου, εχω σχέδιο καταχώρισης που θα δημοσιευτεί στον Τύπο τις ερχόμενες ημέρες και παρακαλώ να με πληροφορήσετε εάν και ποιοί συμφωνείτε να περιληφθεί το όνομά σας στους υπογράφοντες την συνημμένη πρόσκληση.

Η συγκεκριμένη ενέργεια, όπως και κάθε άλλη σχετική, δεν θα έχει για εσάς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Χαιρετισμούς
Χάρης Οικονομόπουλος

4, Koumbari St. GR - 10674 Athens
Tel: +30 210 3613 615
Fax: +30 210 3641 806
Email: ikonomopoulos@ikonomopoulos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: