ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.12.08

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ:ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ «ΥΠΟΘΕΣΗ» ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ;;;

ΟΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ «ΜΕΡΟΣ» ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ….. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ……. ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ …. «ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ»……….. ΕΝ ΟΨΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΟΛΩΝ……. ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ…….. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ «ΚΑΠΟΙΩΝ» ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ…… ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ.

ΕΠΙΣΗΣ………. Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ….ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ «ΥΛΙΚΩΝ» ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ……….. ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΤΑΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ «ΣΕΦ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ….. ΩΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΚΙΩΔΩΣ ………

Η «ΚΑΜΠΑΝΑ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ …………….

ΑΠΛΑ ΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ «ΣΕΦ» ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑ «ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ» ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ…… «ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ …..ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΟΣ

ΜΠΙΖΝΕΣΜΑΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ …… ΠΟΥ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ».............!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: