ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.12.08

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ υλοποιώντας προβοκάτσια ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ:

Τους θυμόμαστε που μήνυσαν τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ!

Η Κόρη της υπουργού Πετραλιά και

ο τ. ΓΓ του υπουργού Αλογοσκούφη!

Γνωρίστε τους:

- Πρόεδρος ΕΒΕΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ: Γιος του Χρήστου Μίχαλου (υφυπουργού "παρά τω πρωθυπουργώ" της χούντας), τέως Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας, δηλ. του Αλογοσκούφη που παραιτήθηκε για να υλοποιήσει τις πολιτικές ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και με τα επιμελητήρια. Ταυτόχρονα είναι μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ. Δηλαδή συνυπεύθυνος για το κατάντημα ΔΕΗ και αποφασίζει πως γίνονται οι αυξήσεις. Αυτός που αποφάσισε να αυξηθεί το ρεύμα (και στα μέλη του) 17% ενώ είχε εισηγηθεί η αύξηση να είναι 30%.

- Γενική Γραμματέας ΕΒΕΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΛΗ – ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Κόρη της υπουργού Απασχόλησης ΦΑΝΗΣ ΠΑΛΗ-ΠΕΤΡΑΛΙΑ, που τσαλαπατά τα ασφαλιστικά και εργατικά δικαιώματα. Είναι Διευθύνων σύμβουλος της οικογενειακής επιχείρησης «ΠΑΛΛΗΣ ΑΒΕΕ» και, το άλλο σημαντικό, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Να ποιοι διαφημίζουν τους εμπόρους ως ανάλγητους και αδίστακτους προκειμένου: Να υλοποιούν τη διαρκή ΔΕΞΙΑ προβοκάτσια Καραμανλή με κωδικό: «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ» και «ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ!»

Γιάννης Ζωχιός

Πρώην Αντ/δρος ΓΕΝΟΠ/

Δεν υπάρχουν σχόλια: