ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.12.08

Τακτικών ευλογιών το ανάγνωσμα....(συνέχεια...)



Φωτιές ανάβουν οι “τακτικές ευλογίες”

28-11-08 - Επικαιρότητα

(αναδημοσίευση από Nafpaktia.com)




AIΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ - «Συνδετικός κρίκος»

Έκπληξη αλλά και προβληματισμό- γράφουμε και στο ρεπορτάζ- προκάλεσε η είδηση ότι η Μητρόπολη Ναυπάκτουσυμπεριλαμβανόταν στη λίστα με τις «τακτικές ευλογίες» που έδινε μηνιαίως η Μονή Βατοπαιδίου σε διάφορους αποδέκτες.

Η έκπληξη οφείλεται στο γεγονός ότι κανείς δεν περίμενε ότι μπορεί να υπάρχει κάποια σχέση οποιασδήποτε μορφής μεταξύ Ιεροθέου και Εφραίμ καθώς ο πρώτος έχει ξεκάθαρα κι επανειλημμένως στηλιτεύσει τον εμπορικό προσανατολισμό ορισμένων μοναστηριών.

Ο προβληματισμός τώρα που είναι εύλογος σε μια εποχή όπου οτιδήποτε σχετίζεται έστω και επιφανειακά με το Βατοπαίδι θεωρείται σχεδόν έγκλημα, ακόμα και να το επισκεφθεί κανείς, βασίζεται σε δύο λόγους.

Ο πρώτος διότι ξενίζει το γεγονός πως ένας ευφυής αλλά και ενεργός στους κόλπους της ελληνικής Εκκλησίας δεσπότης δεν είχε αντιληφθεί νωρίτερα τις επιχειρηματικές βλέψεις της Μονής, που ίσως να τον είχαν αποτρέψει από το να δεχτεί την «ευλογία» και να μην έχει κανένας σήμερα το δικαίωμα να τον βάζει στο στόμα του.

Και ο δεύτερος λόγος και ίσως ο πιο σημαντικός ότι στην περίπτωση εδώ, υπάρχει ένας συνδετήριος κρίκος μεταξύ Μητρόπολης Ναυπάκτου και Μονής Βατοπεδίου:

Το όνομα αυτού ; Πελέκης !!!

http://cretanpatriot.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: