ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.4.10

Παζαρεύουν τριετές πακέτο 100 δισ. με το ΔΝΤ


  • Εάν προχωρήσουν σε τέτοιο ύψος δανεισμού, τότε ακόμη και οι άδειες των περιπτέρων θα αλλάξουν χέρια...
Η επίσκεψη του κλιμακίου του ΔΝΤ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα είναι εξαιρετικά κρίσιμη για το μέλλον της χώρας. Αφού χάθηκε η μπάλα και το παιχνίδι ολόκληρο, βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι πλέον να πάρει ότι μπορεί από τους “καρχαρίες” του Ταμείου. Να διαπραγματευτεί ότι είναι δυνατό ώστε να μην οδηγηθούμε ύστερα από δύο – τρία χρόνια στα επίπεδα της Ουγγαρίας και της Ρουμανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελλάδα θα επιδιώξει μια βοήθεια “πακέτο” τριετούς διάρκειας και με ένα ποσό που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 100 δισ. ευρώ, σίγουρα πάνω από τα 90 δισ.
Αυτό σημαίνει ότι το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης που ξέραμε μέχρι τώρα πρέπει να το ξεχάσουμε. Η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να καταθέσει άλλο Πρόγραμμα, πιο σκληρό και κάτω από τον διαρκή έλεγχο και τις εντολές φυσικά των... γραφειοκρατών της Κομισιόν και του ΔΝΤ. Αν και έχουν γραφτεί πολλά για το τι σημαίνει είσοδος του ΔΝΤ σε μια χώρα, είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις. Το τι επιπτώσεις θα έχει αυτό θα το βλέπουμε σε επεισόδια, τόσο στις τσέπες μας όσο και στο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Όπως εκτιμούν πάντως έγκυροι αναλυτές:
Η Ελλάδα θα αναγκαστεί να πάρει νέα μέτρα, αν όχι το 2010, σίγουρα στις αρχές του επόμενου έτους. Τα μέτρα ασφαλώς θα είναι επώδυνα για όλες τις κοινωνικές ομάδες, και τους συνταξιούχους.
Προβλέπεται η περικοπή σίγουρα του 14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα ενώ υπό κρίση είναι και ο 13ος μισθός. Αυτό που “παίζεται” είναι αν οι μισθοί αυτοί θα κοπούν και από τους συνταξιούχους.
Θα απολυθούν χιλιάδες συμβασιούχοι, κάτι που σημαίνει στρατιές ανέργων.
Θα υπάρξει άμεση ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων και απολύσεις χωρίς όριο παντού. Δεν αποκλείεται και η κατάργηση της αποζημίωσης για απολύσεις.
Ο στόχος της βελτίωσης του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών δεν αποκλείεται να φέρει ακόμη και “δελτίο” στη βενζίνη.
Η μείωση των μισθών, ίσως και 20-30% στην τριετία είναι στους στόχους του ΔΝΤ ώστε να δημιουργήσει τον αποπληθωρισμό που ονειρεύεται.
Η βουτιά της ζήτησης θα φέρει λουκέτα σε χιλιάδες επιχειρήσεις και βαθιά ύφεση λόγω έλλειψης ρευστότητας.
Υπό αυτό το καθεστώς δεν αποκλείεται μια μίνι κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος με ότι αυτό συνεπάγεται για το Χρηματιστήριο.
Αν όλα αυτά δεν μοιάζουν με την Κόλαση, τότε μείνετε ψύχραιμοι.
Πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΤΑΝΙΚΟ.

ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΥΡΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΕΙΧΕ ΒΥΘΙΣΤΕΙ.

ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ Η ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΓΝΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΟΚ.