ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.4.10

alea jacta est*. Ημέρα Εθνικού πένθους

Θετικά απάντησε στο αίτημα του υπουργείου Οικονομικών το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι στέλνει ομάδα στην Αθήνα για να ξεκινήσει συνομιλίες με τις ελληνικές Αρχές σχετικά με την πιθανότητα στήριξης της χώρας στο πλαίσιο ενός πολυετούς προγράμματος.

«Μετά το αίτημα των ελληνικών Αρχών, συμφώνησα να στείλω ομάδα του ΔΝΤ στην Αθήνα για την έναρξη συνομιλιών με τις ελληνικές Αρχές την προσεχή Δευτέρα», δήλωσε ο επικεφαλής του Οργανισμού, Ντομινίκ Στρος-Καν.

Αλλά και ο αρμόδιος για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις επίτροπος, Ολι Ρεν, σε συνέχεια της επιστολής του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, εξέδωσε γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι αποστολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα βρίσκεται στην Αθήνα τη Δευτέρα, προκειμένου να συνεχίσει τις συζητήσεις με τις ελληνικές Αρχές.
«Σύμφωνα με τη δήλωση των χωρών μελών της Ευρωζώνης της 11ης Απριλίου 2010 για τη στήριξη της Ελλάδας, οι ελληνικές Αρχές ζήτησαν τη διεξαγωγή συζητήσεων με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για ένα πολυετές πρόγραμμα οικονομικών πολιτικών, το οποίο θα μπορεί να υποστηριχθεί με οικονομική βοήθεια από τις χώρες μέλη της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ στην περίπτωση που οι ελληνικές Αρχές αποφασίσουν να αιτηθούν μια τέτοια βοήθεια. Στο πλαίσιο αυτό, αποστολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα βρίσκεται στην Αθήνα τη Δευτέρα, προκειμένου να συνεχίσει τις συζητήσεις με τις ελληνικές αρχές. Η Επιτροπή εξακολουθεί να εργάζεται στενά με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ σε αυτή τη διαδικασία», αναφέρεται στη δήλωση.
Το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών υπέβαλε αίτημα να ετοιμαστεί στις λεπτομέρειες του ο μηχανισμός «διάσωσης» από την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ προκειμένου να μπορεί να υποστηριχθεί οικονομικά η Ελλάδα εφόσον το ζητήσει.

===============

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Αυτή την ήμερα να ζήσουμε να την θυμόμαστε. Μια εποχή τελειώνει και μια νέα αρχίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: