ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.4.10

Μια «αμοντάριστη πατέντα» για να μάθουμε ποιοι λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Θεώρησα σκόπιμο να σας αποστείλω ένα δημοσίευμα που καταχωρήθηκε στην εφημερίδα «Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ», μια «αμοντάριστη πατέντα» όπως ισχυρίζεται ο συντάκτης, αλλά που με λίγη «επεξεργασία» και ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ μπορεί να μας οδηγήσει στην ταυτότητα αυτών που λήστεψαν το ελληνικό κράτος και που καλούμαστε οι περισσότεροι να πληρώσουμε τώρα με δυσβάστακτους φόρους το «τίμημα» της δικής τους ληστείας. Το δημοσίευμα μεταξύ άλλων τονίζει ότι ΟΛΟΙ όσοι επικαλούνται από τα ΜΜΕ ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να δώσουν τα στοιχεία των κλεφτών, αλλιώς διαπράττουν κι εκείνοι ποινικό αδίκημα είτε της διασποράς ψευδών ειδήσεων (αν φωνάζουν «στο βρόντο», όπως τονίζεται), είτε της ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, αν επικαλούνται το απόρρητο.

Το εν λόγω δημοσίευμα του «ΠΑΛΜΟΥ» (Β΄ 15νθήμερο Απριλίου 2010) έχει ως ακολούθως:

============================================================

Με στοιχειώδη αποφασιστικότητα, υπάρχει λύση:

(Το παρακάτω δημοσίευμα δεν γράφτηκε «στο βρόντο». Πηγάζει από ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ όπως για παράδειγμα διασπορά ψευδών ειδήσεων, συγκάλυψη εγκληματιών και ποινικές διώξεις κατά των δραστών. Θέληση να υπάρχει από τους αγρίως φορολογούμενους Έλληνες και κατά την γνώμη μας υπάρχουν πολλές πιθανότητες να φτάσουμε σε κάποια άκρη)

***

Πρόκειται για μια «ιδέα» που με λίγη καλή θέληση μπορεί να αξιοποιηθεί και να μάθουμε τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος, πολιτικούς και μη, τα «κλεψιμέϊκα» των οποίων τώρα καλούμαστε να πληρώσουμε εμείς με αγώνες, στερήσεις και θυσίες. Η εν λόγω «ιδέα» στηρίζεται σε εφικτές μεθοδεύσεις και την αναπτύσσουμε όσο πιο λακωνικά γίνεται:

* Βγαίνουν ως γνωστόν στα ΜΜΕ κάθε τρίς και λίγο έντιμοι βουλευτές πρώην και νυν, έντιμοι αιρετοί, έντιμοι σωτήρες, έντιμοι επιτελείς κομμάτων και εκατοντάδες αγανακτισμένοι πολίτες και ουρλιάζουν:

- Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!!!

(Μάλιστα την εν λόγω φράση την έχει και μεγάλο κανάλι, σχεδόν μόνιμα, (πάνω δεξιά όπως βλέπουμε την οθόνη).

Φυσικά δεν παίρνουν απάντηση από τους κλέφτες (πού να τους ακούσουν οι κλέφτες για να απολογηθούν) και συνεχίζουν με μένος, με πάθος και με υπέρμετρο πατριωτισμό:

- ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!!

***

Σωστά μέχρι εδώ; Σωστά θα πείτε. Τι συμβαίνει όμως; Συμβαίνει κάτι που κανένας εισαγγελικός νούς ή μεγάλο αστυνομικό μυαλό, δεν «συνέλαβαν».

Συγκεκριμένα: Η ΚΛΕΨΙΑ είναι ποινικό αδίκημα. Και εφ΄ όσον κάποιοι κατηγορούν άλλους για ΚΛΕΨΙΑ και ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ σε αυτούς, οφείλουν οι Ελεγκτικοί Μηχανισμοί να τους καλέσουν και να τους υποχρεώσουν ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝ τους κλέφτες!!!

(Όπως θα γινόταν δηλαδή αν κάποιοι μιλούσαν για κλεψιές… «ρουτίνας» από μαγαζιά ή από σπίτια και ΓΝΩΡΙΖΑΝ τα κλεφτρόνια).

Εν προκειμένω, θα κληθούν επιλεκτικά μερικοί επώνυμοι από τους εκατοντάδες που διαμαρτύρονται και φωνάζουν «ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ»:

- Ελάτε δώ (για παράδειγμα) κύριε βουλευτά του ΛΑΟΣ ή κύριε αγανακτισμένε οικονομολόγε. Ποιοι είναι οι κλέφτες για τους οποίους ουρλιάζετε στην τηλεόραση και συ ο πρώτος ούρλιαζες και στη Βουλή; (Μάλιστα ο Πρόεδρος είχε πεί ότι ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ). Ελάτε εδώ σύντροφε βουλευτή του ΚΚΕ και κύριε καθηγητά μαϊντανέ των καναλιών. Ποιοι ΕΚΛΕΨΑΝ και φωνάζετε; Ελάτε εδώ οι του ΣΥΡΡΙΖΑ και οι λοιποί κομματικοί συγγενείς που ξέρετε πολλά και που ξελαρυγγιάζεστε για τα κλεμμένα να μας κατονομάσετε τους κλέφτες… Ελάτε εδώ ιδιώτες που βγαίνετε και πνιγμένοι από αγανάκτηση απευθύνεστε επιτακτικά στους κλέφτες του ιδρώτα μας απαιτώντας δικαίως να επιστρέψουν τα εκατομμύρια…

Τους καλούν λοιπόν για κάποια ΕΔΕ ή προανάκριση (αφού κατηγορούν κάποιους για ΚΛΕΦΤΕΣ) και συνήθως θα συμβούν τα παρακάτω:

Ορισμένοι θα πούν ότι… ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. (Θα το σκεφθούν όμως γιατί έτσι διαπράττεται το αδίκημα διασποράς ψευδών ειδήσεων)

Άλλοι θα επικαλεσθούν το… «απόρρητο» των πηγών τους. Εδώ όμως διαπράττεται το αδίκημα της ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ποινικού αδικήματος (που αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα όταν πρόκειται για το δημόσιο συμφέρον) και προφανώς θα αναθεωρήσουν…

Μερικοί όμως ΘΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝ και πολιτικούς – αρπαχτικά και παρατρεχάμενους κλεφταράδες.

( ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αρχή μπορεί να γίνει από τα κανάλια. Καλούν τους δημοσιογράφους - παρουσιαστές οι οποίοι ΓΡΑΦΟΥΝ στα πλάνα των εκπομπών τους ή λένε με έμφαση «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα» οι οποίοι ως έμπειροι και καταξιωμένοι δεν θα μιλάνε «στο βρόντο» ούτε θα λένε «αέρα κουβέντα» αλλά θα γνωρίζουν σίγουρα τους κλέφτες προς τους οποίους απευθύνονται και οι διωκτικές Αρχές θα βγάλουν «λαβράκια»).

«Για ελάτε εδώ κύριοι, θα τους πουν ευγενικά. Στις εκπομπές σας γράφετε και λέτε <<ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ>>, άρα ΞΕΡΕΤΕ σε ποιους απευθύνεσθε. Για να μη σας ασκήσουμε διώξεις για ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ, πέστε μας εδώ και τώρα ονόματα και ιδιότητες»…

Έ, τι θα κάνουν τότε οι δημοσιογράφοι (και οι προσκεκλημένοι κατήγοροι των λαμογιών που μας λεηλάτησαν); Θα πουν ότι το κάνουν… για εφφέ; Όχι φυσικά… Γιατί τότε θα τους πάρουν με τις λεμονόκουπες…

Η συνέχεια θα είναι ενδιαφέρουσα:

Οι ΚΛΕΦΤΕΣ θα κατονομαστούν (έστω και από ελάχιστους). Και οι υπουργοβουλευτές και οι… βοηθοί τους, και οι κλεπταποδόχοι και οι επιτελείς και οι κουμπάροι και οι νταβατζήδες και όλοι τέλος πάντων… Ώστε επί τέλους ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ποιοι μας ΛΕΗΛΑΤΟΥΣΑΝ τόσα χρόνια! Και ας μείνουν ατιμώρητα τα πολιτικά κλεφτρόνια βάσει… των Νόμων που ψήφισαν οι κλεφτοσωτήρες. («Εθνοσωτήρες» είναι το ορθό αλλά «δεν μας βγαίνει»). Θα τους φτύνουμε κατάμουτρα κάθε που τους βλέπουμε. Όσο για τους άλλους… Έτσι και γίνουν γνωστοί, θα τους ασκηθούν τόσες ποινικές διώξεις, είτε από Εισαγγελείς είτε από αστυνομικούς είτε από ενεργούς πολίτες, που για να τις μετρήσουν θα θέλουν και δεύτερο υπολογιστή…

Και αν πέσουν «βροχή» οι μηνύσεις με μηνυτές αγρίως φορολογούμενους συνέλληνες προς τους ήδη κατονομασθέντες λωποδύτες, ποιος Εισαγγελέας θα τολμήσει να τις «πνίξει» ή ποιος πολιτικός είναι αυτός που θα δώσει στη Δικαιοσύνη εντολή να τους απαλλάξει…

***

Θυμίζει λίγο την περίπτωση των πραξικοπηματιών. Η επίσημη Πολιτεία δεν τους πείραζε (παλιά της τέχνη κόσκινο) και βρέθηκε ΙΔΙΩΤΗΣ (ο κ. Λυκουρέζος) που προχώρησε σε μηνυτήριες αναφορές.

Οπότε, με την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ: Αν υποβληθούν μηνύσεις, από ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ιδιώτες, εναντίον των ανθρώπων που λεηλάτησαν τα εκατομμύρια του δημοσίου χρήματος, ούτε σύσσωμη η Βουλή δεν θα μπορέσει να «πνίξει την υπόθεση» και ίσως επιστραφούν και κάποια λεφτά… Και, το κυριότερο, θα μπούν και κάποιοι μέσα ως παραβάτες του Ποινικού Κώδικα. Διότι προφανώς θα ισχύσει η ρήση «ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ – ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ».

***

Υπάρχει και κάποια άλλη παράμετρος. Να ξεκινήσουμε όλοι μας, κάθε που ακούμε κάποιον να φωνάζει «φέρτε πίσω τα κλεμμένα», να υποβάλλουμε ΜΗΝΥΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ή ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές ΩΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. (Φυσικά και το έχουμε αφού τα δικά μας λεφτά κατάκλεψαν). Θα αναφέρουμε δηλαδή τους καταγγέλλοντες και θα ζητούμε τις κατά Νόμο ενέργειες των Εισαγγελικών Αρχών ώστε να ασκηθούν διώξεις στους δράστες.

Για παράδειγμα η καταγγελία ή η μηνυτήρια αναφορά θα αναφέρει μεταξύ άλλων «στο τάδε ΜΜΕ άκουσα τον Δείνα να αναφέρεται σε κλέφτες του δημοσίου χρήματος. Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες». Και τότε ο Εισαγγελέας είναι υποχρεωμένος να καλέσει τον ΔΕΙΝΑ και εκείνος να ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ τους κλέφτες…

1 σχόλιο:

typhoon είπε...

Φωνάζει ο κλέφτης... για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Αυτό είναι το παιχνίδι που βλέπουμε στα media!