ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.4.10

Παρεπόμενα της εξεταστικής της Βουλής για την SIEMENS… άγνοια, υποκρισία, αδιαφορία ;

antinews Μετά τα σχόλια για τη υπόθεση SIEMENS και ΟΣΕ και τις καταθέσεις στελεχών του ΟΣΕ στην εξεταστική όπου συνέβη και το αμίμητο πολιτικοί να μηνύουν μάρτυρες (πράγμα που τουλάχιστον ο κύριος Λιάπης αξιοπρεπώς δεν έκανε, σε αντίθεση με τους κκ Ρόβλια και Βερελή), δημοσιεύουμε ένα ακόμα απόσπασμα από τον ηλεκτρονικό τύπο και αναρωτιόμαστε γιατί μηνύθηκε ο μάρτυρας κ. Παναγιώτου, αρχιμηχανικός του ΟΣΕ.

Πως γίνεται να μηνύεται μάρτυρας για όσα ανέφερε ως δημοσιεύματα στην εξεταστική και όχι τα μίντια και ο τύπος γραπτός και ηλεκτρονικός που έγραψε πολύ πιο πριν όσα ανέφερε ο μάρτυρας ;

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ.

Στις 18 Δεκ. 2009 λοιπόν, στο antinews με τίτλο, Πάλι για τον κ. Ρόβλια και για την γυναίκα του Καίσαρα (πατήστε στον τίτλο), δημοσιεύτηκαν τα εξής.

Όταν κάποιος δικηγορεί δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι διαπλέκεται με τον πελάτη του κι ότι αυτό τον σημαδεύει σε όλη του την υπόλοιπη σταδιοδρομία και καριέρα. Οφείλουμε να πούμε, όμως, ότι το να είσαι νομικός σύμβουλος σε αναδόχους μεγάλων έργων (που ξέρουμε ποιοι και πώς τα παίρνουν στην Ελλάδα) ε, αυτό είναι αν μη τι άλλο αντικείμενο σχολιασμού…

Και επίσης ακριβώς σε ότι αφορά το επίμαχο θέμα που έγινε η αιτία της ευθιξίας του κ. Ροβλια και της μήνυσης του, ενάντια στο στέλεχος του ΟΣΕ στο ίδιο άρθρο του antinews γραφόταν :

Θα κλάψουν ΚΑΡδιές και ΚΑΡδούλες

Δεν πήρε χαμπάρι ο γενικός ότι τον μαγνητοφωνούσε ο διοικητής…

Ήταν βράδυ, εννέα μέρες πριν από τις εκλογές του 2004, όταν ο γενικός γραμματέας άνοιγε την πόρτα του γραφείου του διευθύνοντος συμβούλου μεγάλης ΔΕΚΟ. « Έχουμε καθυστερήσει και δεν θα προλάβουμε», λέει αμέσως ο διευθύνων του οργανισμού στον γενικό γραμματέα. « Μην ανησυχείς, γι αυτό είμαι εγώ, θα το σχεδιάσουμε όπως πρέπει, άλλωστε κι εγώ σαν δικηγόρος και το δικηγορικό μου γραφείο έχουν ασχοληθεί με τέτοια πράγματα». Και συνέχισε ο γενικός γραμματέας… « Όπως ξέρεις, ο υπουργός ενδιαφέρεται για το έργο. Ο γνωστός μεγαλοεργολάβος είναι φίλος του υπουργού. Καταλαβαίνεις…». « Ναι , αλλά ουσιαστικά δεν πρόκειται περί διαγωνισμού, αλλά για απευθείας ανάθεση», απάντησε ο διευθύνων. Τότε ο γενικός είπε ένα ανέκδοτο που το αναφέρουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην πατρίδα του τη Θεσσαλία και στη δική του εκλογική περιφέρεια.

Πέρασε αρκετός καιρός από τότε και ο γενικός γραμματέας, σημερινός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, προσπαθεί να ξεχάσει τη συζήτηση και να φορτώσει τα πάντα στον διοικητή. Έλα όμως που ο πονηρός διοικητής μαγνητοφώνησε τη συνομιλία και όταν τη βγάλει θα κλάψουν καρδιές και καρδούλες.

Τα παραπάνω αποτελούν αυτολεξεί δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΟΝ» της 10/6/2007. Αν σας πω, ότι η μεγάλη ΔΕΚΟ είναι ο ΟΣΕ και το έργο είναι η αμαρτωλή σύμβαση 994/2005 του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, για την οποία την περίοδο εκείνη η δικαστική διερεύνηση του μεγάλου αυτού σκανδάλου ήταν σε πλήρη εξέλιξη, εύκολα μπορείτε να βρείτε τα πρόσωπα, στα οποία αναφέρεται το δημοσίευμα, το οποίο είχε προφανή διπλό στόχο.. Αφενός να προειδοποιήσει, ο πονηρός διοικητής, το δραστήριο τότε στις αποκαλύψεις σκανδάλων βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, πρώην γενικό γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών και νυν παραιτηθέντα Υφυπουργό κ. ΡΌΒΛΙΑ, ότι τον «κρατάει» και αφετέρου να στείλει «μήνυμα» στον οποιοδήποτε άλλο( Υπουργό, Γενικό Γραμματέα…) που του έδωσε εντολή να υπογράψει τη σύμβαση του εν λόγω έργου(Η σύμβαση υπογράφτηκε επί Κυβερνήσεως Ν.Δ. το 2005) , ότι , όπως μαγνητοφώνησε τη παραπάνω συνομιλία, μπορεί να έχει μαγνητοφωνήσει και κάθε άλλη σχετική συνομιλία…Όμορφος κόσμος, Αγγελικά πλασμένος… Είμαι περίεργος,μετά τη χθεσινή εξέλιξη για εξεταστική Επιτροπή για τη siemens,που συμμετέχει στην κοινοπραξία του έργου, για τη συνέχεια, αν και ο Βασικός εργολάβος είναι πραγματικά MEGAλος και έχει φίλους ισχυρούς και στη σημερινή Κατάσταση, όπως είχε και στην προηγούμενη (το όνομά τους μπορεί να σε …κουφάνει)…Εύχομαι,ειλικρινά, η καρατόμηση του κ. ΡΌΒΛΙΑ να σηματοδοτεί από την πλευρά του Γιώργου ότι έχει τη βούληση να συγκρουστεί με τη διαφθορά και τη διαπλοκή και να μη είναι μια παράπλευρη απώλεια στον ανελέητο πόλεμο μεταξύ των φατριών του ΠΑΣΟΚ..Και ανάλογη φυσικά βούληση να υπάρξει και από την άλλη πλευρά,της Αξιωματικής δηλαδή Αντιπολίτευσης,με δεδομένη την εμπλοκή της Άγιας Οικογένειας στην υπόθεση siemens γενικά, αλλά και ειδικότερα στο παραπάνω έργο, μέσω διΑΚΡΙΤών Αντιδημάρχων της στο Δήμο Αθηναίων, αλλά και πιο υψηλών θερμών υποστηρικτών της στη μάχη για την εκλογή στην Ηγεσία της Ν.Δ….

Γιατί δεν μηνύθηκαν τα μέσα που έγραφαν αυτά αλλά μηνύθηκε ο μάρτυρας που τα ανέφερε στη Βουλή ;

Θα ξυπνήσουν ποτέ οι βουλευτές μας ;

to sxolio

Δεν υπάρχουν σχόλια: