ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.4.10

ΟΤΑΝ Ο ΓΑΠ "ΣΥΝΧΑΙΡΕΙ"..... ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ "ΧΕΡΙ"....

Σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο ,ο πρωθυπουργός αφού έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές στους Υπουργούς της κυβέρνησης του ,των οποίων το περιεχόμενο κατά κύριο λόγο όπως μετέδωσαν με το αρμόζον "τακτ" και τα ΜΜΕ ήταν το..... λέμε εμείς..... " επιτέλους ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ" ή καλύτερα "παίξτε το αδιάφοροι δεν είδατε τι απάντησα εγώ ο Πρωθυπουργός σε σχετική ερώτηση??? - ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΡΕΝΤ-".... ,δεν παρέλειψε και να ΣΥΓΧΑΡΕΙ και τον star Υπ. ΠρτΠο κ. Χρυσοχοίδη για την επιτυχία και το πλήγμα που επέφερε για άλλη μια φορά το "άστρο" του στην εγχώρια τρομοκρατία με την σύλληψη μελών του Επαναστατικού Αγώνα.

Ο Πρωθυπουργός δασκαλεμένος για το επικοινωνιακό παιχνίδι φρόντισε να εξαναγκάσει τον ευφημισμό της "επιτυχίας" Χρυσοχοίδη μέσω συγχαρητηρίων εντός Υπουργικού Συμβουλίου. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου . Και οι Υπουργοί του να "ζηλέψουν" ώστε να "τρέξουν", βλέπετε "παίζει" και η βαθμολογία τους από τον Πάγκαλο ,αλλά και να δώσει έμφαση στην πρώτη επιτυχία της κυβέρνησης του μια και από την ανάληψη της εξουσίας δεν έχει πάρει ανάσα από τις "καρπαζιές" όχι μόνο λόγω των δημοσιονομικών προβλημάτων της χώρας αλλά και των παλινωδιών εν γένη της κυβέρνησης του .

Έως εδώ καλά . Εκείνο όμως που προκαλεί ,είναι η επιλεκτική αξιολόγηση από τον Πρωθυπουργό του έργου του ίδιου υπουργικού προσώπου το οποίο δέχεται συγχαρητήρια για το ίδιο καθ ύλην αντικείμενο , την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ,το οποίο και είναι επιφορτισμένο ως Υπουργός!!!
Καλώς και δέχθηκε τα συγχαρητήρια για την εξάρθρωση του ΕΑ αλλά δεν ακούσαμε τίποτα έστω και σαν επισήμανση για την παταγώδη αποτυχία του κ. Χρυσοχοίδη για την ασφάλεια των πολιτών στην καθημερινότητα τους.
Νυχθημερόν τα ΜΜΕ έχουν επιφορτισθεί να μεταδίδουν τις πληροφορίες που παρέχει αφειδώς η ΕΛ.ΑΣ και το Υπ. ΠΡΟΠΟ για τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης ΕΑ . Τα στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα όμως τα κρατούν στην κυριολεξία θαμμένα . Είδατε καμιά εφημερίδα να δημοσιεύσει τα στατιστικά για την εγκληματικότητα?? ΜΟΚΟ!!!! ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ!!! Τίποτα για τις ληστείες και τους φόνους.
Η εξάρθρωση του ΕΑ δεν είναι σφουγγάρι για να σβήσει την αλήθεια της όλο και αυξανόμενης εγκληματικότητας στην χώρα.
Είπαμε ,έχει "άστρο" ο ΠΡΟΠΟ-ΤΖΗΣ άλλα δεν φτάνει μόνον αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: