ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.4.10

BRIC: Η αναδυόμενη οικονομική υπερδύναμη

Η εμφάνιση μιας υπερδύναμης της οποίας η πορεία δεν μπορεί να ανακοπή. Ποιοι την υποστηρίζουν και ποιοι την …τρέμουν;.

«Η χρηματιστική συνεργασία των χωρών-μελών της BRIC (Βραζιλίας, Ρωσίας, Ινδίας και Κίνας) – ειδικότερα, η συμφωνία για το εμπόριο σε εθνικά νομίσματα – θα συμβάλει στη σύμπραξη αυτών των χωρών στους τομείς της πυρηνικής ενέργειας, της βιομηχανίας κατασκευής αεροπλάνων, στην αξιοποίηση του διαστήματος και σε άλλους τομείς.»

Αυτή την άποψη εξέφρασε ο Πρόεδρος Μεντβέντιεφ σε άρθρο με τον τίτλο «Χώρες BRIC: κοινοί στόχοι – κοινή δράση», αφιερωμένο στην Σύνοδο κορυφής του Οργανισμού που ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα στη Βραζιλία. Στα κράτη-μέλη αυτού του Οργανισμού αναλογεί το 26% του εδάφους του κόσμου, η δε συμβολή τους στην αύξηση των δειχτών της παγκόσμιας οικονομίας τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει το 50%.

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον ρόλο που θα διαδραματίσει αυτός ο συνασπισμός στα επόμενα χρόνια; Ποιες οι σχέσεις του με κορυφαίο τραπεζικό οργανισμό που έχει παίξει επίσης σημαντικό ρόλο και στις εξελίξεις στη χώρα μας; Ποια η σχέση της Γερμανίας μαζί του; Γιατί είχε ο πρωθυπουργός της χώρας μας επαφές με αξιωματούχους των τεσσάρων αυτών χωρών τον Φεβρουάριο και ποιος ο ρόλος του ΔΝΤ με όλα αυτά;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν σύντομα, σε μια σχετική έρευνα που είναι σε εξέλιξη.

Παραμείνετε συντονισμένοι…

Η αντικειμενική ενημέρωση είναι δουλειά όλων μας, όχι των χειραγωγημένων ΜΜΕ. Η έρευνα απαιτεί νηφαλιότητα και φιλόπονη προσπάθεια, γιατί η αλήθεια βρίσκεται στο παρασκήνιο και όχι στα τηλεοπτικά πλατό!



alkimosarchive

Δεν υπάρχουν σχόλια: