ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.4.10

Η Κυβέρνηση το αρνείται αλλά..Νέα μέτρα το 2011-2012 για το πακέτο βοήθειας ζητούν ΔΝΤ, ΕΚΤ και Κομισιόν



Τη λήψη επιπλέον μέτρων θα περιλαμβάνουν οι όροι με τους οποίους θα μπορεί η Ελλάδα να χρησιμοποιήσει την οικονομική βοήθεια ύψους 40-45 δισ. ευρώ που αποφάσισε η έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των υπουργών της ευρωζώνης.

Οι τεχνοκράτες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να διαμορφώσουν τους κοινούς όρους και η διαδικασία αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα -σε περίπτωση ενεργοποίησης του μηχανισμού στήριξης- αφορούν το 2011 και το 2012 και σχετίζονται με την επίλυση του Ασφαλιστικού, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την προώθηση διαρθρωτικών αλλαγών, σε μια σειρά από τομείς όπως η απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων και αγορών, η ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων και η περιστολή του δημόσιου τομέα.

Οι 9 όροι του δανείου από ΕΕ-ΔΝΤ έχουν ως εξής:

1. Το ποσό του δανείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Ελλάδα φθάνει φέτος τα 30 δισ. ευρώ. Το ποσό συμπληρώνεται από το ΔΝΤ με 10 δισ. ευρώ σύμφωνα με ελληνικές πηγές ή 15 δισ. ευρώ σύμφωνα με ευρωπαϊκές.

2. Τα 40 - 45 δισ. ευρώ αφορούν μόνο τη φετινή χρονιά. Για την επόμενη διετία 2011 -2012 πηγές του υπουργείου εκτιμούν ότι θα υπάρξει ανάλογο ποσό, που φθάνει τα 80 δις. ευρώ συνολικά στην τριετία.

3. Το επιτόκιο δανεισμού από την Ευρωπαϊκή Ενωση θα είναι 3,7% κυμαινόμενο (euribor τριμήνου, 300 μονάδες βάσεις και έξοδα δανεισμού 0,15-0,50%) ή 5% σταθερό (1,85% swap rate, 300 μονάδες βάσεις και έξοδα 0,15-0,50%) όταν στην αγορά έχει φθάσει στο 7%.

4. Αν η διάρκεια του δανείου ξεπεράσει την τριετία τότε προβλέπεται ποινή 1% πλέον του συμφωνημένου επιτοκίου.

5. Το επιτόκιο δανεισμού από το ΔΝΤ θα είναι χαμηλότερο του κυμαινόμενου επιτοκίου της ΕΕ.

6. Η διάρκεια του δανείου μπορεί να είναι τρίμηνης ή τριετούς διάρκειας.

7. Η Ελλάδα μπορεί να επιλέξει να δανειστεί από την ΕΕ είτε με τρίμηνα σε κυμαινόμενο επιτόκιο ή επαναλαμβανόμενα τρίμηνα (συνολικά μπορεί να φθάσουν 3 χρόνια) σε κυμαινόμενα ή τριετή. Σύμφωνα με πληροφορίες προκρίνεται το κυμαινόμενο επιτόκιο, καθώς ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού χρέους είναι σε σταθερό.

8. Είναι διμερής χρηματοδότηση από τα κράτη μέλη, αλλά υπό τον συντονισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία θα συγκεντρώσει το συνολικό ποσό για να το εκταμιεύσει προς την Ελλάδα αν το χρειαστεί.
Ισοτιμια

Δεν υπάρχουν σχόλια: