ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.4.10

Ανοικτή επιστολή προς τον Προέδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας

Κύριο Δημήτριο Χριστόφια
Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Λευκωσία

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Η Ελλάδα της διασποράς με ενδιαφέρον για τον αγώνα της Κύπρου και με αγάπη προς τον Κυπριακό Ελληνισμό διαχρονικά παρακολουθεί πολύ προσεκτικά τα γεγονότα στην Κύπρο. Από την ημερομηνία που αναλάβατε την Προεδρία της Δημοκρατίας είχαμε απορίες, οι απορίες σταδιακά είχαν μεταλλαχθεί σε έντονη ανησυχία και τώρα πια σε αγανάκτηση!

Επαναλαμβάνετε συνεχώς την Αγγλοαμερικανική καραμέλα της «επανένωσης», η επανένωση όπως την διαπραγματεύεστε όμως είναι η μεγαλύτερη απάτη, ακούσια η εκούσια εξαπατάτε τον Ελληνισμό της Κύπρου διότι η επανένωση αντιπροσωπεύει την πιο σκληρή μορφή διχοτόμησης!

Το περίφημο σχέδιο που υποστηρίζετε για την επανένωση δίνει συγχωροχάρτι στην Τουρκία για την εισβολή και κατοχή, απαλλάσσει την Τουρκία από την ευθύνη για τα εγκλήματα κατά του Κυπριακού πληθυσμού, ιδρύει Τουρκικό κράτος στα σπλάχνα της Κυπριακής πατρίδας, επιτρέπει τους γόνους των σφαγέων του Αττίλα να εγκατασταθούν στην Κύπρο, οδηγεί την Τουρκία στην ΕΕ και μάλιστα με τρομακτικό κόστος για τους Ελληνοκυπρίους και παραδίδει όλη την νήσο στην Τουρκική επικυριαρχία.

Πως είναι δυνατόν Έλληνας πολιτικός να αποδέχεται Τούρκο πρόεδρο για όλη την Κύπρο; Πως είναι δυνατόν Έλληνας πολιτικός να συμφωνεί ότι η Ελληνική ψήφος είναι αρνητικά σταθμισμένη; Πως είναι δυνατόν Έλληνας πολιτικός να αναβαθμίζει μια ισχνή μειονότητα σε κυρίαρχο ισότιμο κράτος;

Με την συμπεριφορά σας αυτή έχετε υπονομεύσει το κύρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνάμα έχετε εσείς αναβαθμίσει κατακόρυφα το ψευδοκράτος και τον ψευδοπρωθυπουργό του. Επομένως είσαστε ο κύριος υπεύθυνος για την αρνητική στάση των Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων και για την στάση του Γενικού Γραμματέως του ΟΗΕ` όπως είστε και ηθικός αυτουργός για τις τρομοκρατικές ενέργειες και τις πολιτικές δολοφονίες που διενεργούνται από ξένους πράκτορες στην Κύπρο! Διότι εφ’ όσον εσείς στην ουσία αναγνωρίζετε το ψευδοκράτος και απαλλάσσετε την Τουρκία από της τεράστιες ευθύνες της, τότε γιατί και οι διεθνείς οργανισμοί να μη πράξουν το ίδιο. Και εφ’ όσον εσείς με τις υποχωρήσεις και τις μεθοδεύσεις σας στηρίζετε τον ξένο παράγοντα κατηγορώντας τους πατριώτες αντιφρονούντες τότε γιατί και οι ξένοι να μην τους τρομοκρατήσουν;

Οι μεγάλοι Κύπριοι ηγέτες του παρελθόντος και ο ηρωικός Κυπριακός λαός σας παρέδωσαν ένα Κράτος ατόφιο, μέλος της ΕΕ και του ΟΗΕ όπως και άλλων διεθνών οργανισμών, μόνο σε μερικούς μήνες εξουσίας καταφέρατε να καταργήσετε τη Κυπριακή Δημοκρατία και πυρετωδώς προσπαθείτε να υποδουλώσετε τον λαό της! Κύριε γίνατε ο εντολοδόχος της καταστροφής, των Αγγλοαμερικανών και των Τούρκων, γίνατε υποτακτικός και τσιράκι του Ταλάτ!

Γνωρίζουμε, όπως γνωρίζει και ο Κυπριακός Ελληνισμός, τι μεθοδεύετε με την «αμέριστη» συμπαράσταση των εξ’ Ελλάδος θιασωτών του σχεδίου Ανάν` θα παρουσιάσετε μια γελοία και προδοτική πρόταση σαν την καλλίτερη δυνατή και θα επαναφέρετε το επαίσχυντο «ή λύση τώρα ή καταστροφή»! Η αξιοπιστία σας όμως έχει χαθεί μην τυχόν και ζητήσετε από τον Κυπριακό λαό να ψηφίσει τον αφανισμό του, δεν θα το κάνει όσους εκβιασμούς και κινδυνολογίες και εάν επιστρατεύσετε και όση τρομοκρατία και εκτελέσεις οι εγκληματίες ξένοι υποστηρικτές σας αν διαπράξουν.

Εάν το κομματικό κέρδος και η ιδεολογική τοποθέτηση μετριούνται υπεράνω του Εθνικού συμφέροντος τότε αυτό αποτελεί την πλέον ειδεχθή μορφή προδοσίας.

Κύριε Πρόεδρε, έχετε αποδείξει ότι είστε ακατάλληλος για τον χειρισμό της τύχης του Κυπριακού Ελληνισμού, ή λοιπόν πρέπει να αλλάξετε ή να φύγετε, και το πλέον αξιοπρεπές που θα μπορούσατε να κάνετε θα ήταν να παραιτηθείτε!

Στυλιανός Στυλιανούδης
Συντονιστής ΗΠΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ
Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια
groupvector#verizon.net

Βουλή των Ελλήνων
ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Βουλευτές της Κυπριακής Δημοκρατίας
Οργανώσεις της Διασποράς

Η Επιτροπή των Είκοσι αποτελείται από Ευρωπαίους & Αμερικανούς επιχειρηματίες, δικηγόρους, καθηγητές και επιστήμονες με γνώση των ιδρυτικών αρχών της Ε.Ε. καθώς και με συνεχή μελέτη των πολιτικών και γεωπολιτικών δεδομένων των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής τα τελευταία πενήντα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: