ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.4.10

Κατσελη και Κανελλη στο ΛΟΝΔΙΝΟ


Λούκα Κατσέλη και Λιάνα Κανέλλη απόψε στο LGR

Απόψε τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας στο London Greek Radio και την εκπομπή Greeklish Night in London η Υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη μιλάει αποκλειστικά στο Θάνο Δημάδη για το ευρωπαικό σχέδιο στληριξης της ελληνικής οικονομίας και απαντάει σε κρίσιμα ερωτήματα όπως το αν και το πότε θα κάνει χρήση της ευρωπαικής βοήθειας η χώρα μας καθώς και πώς σχολιάζει τις διαρροές για το... ''βαθύ λαρύγγι'' της κυβέρνησης. Μαζί στην εκπομπή θα βρίσκεται και η Λιάνα Κανέλλη δίνοντας το δικό της εναλλακτικό στίγμα για την κατάσταση στην Ελλάδα, το ΔΝΤ, καθώς και το ρόλο της κυβέρνησης Παπανδρέου στο κερδοσκοπικό παιχνίδι των αγορών. Τέλος ζωντανά στην εκπομπή ανακρίνεται απόψε το βράδυ ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Χατζής λίγες μέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής. Όλα αυτά απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας στην εκπομπή Greeklish Night in London που μπορείτε να ακούσετε ζωντανά από το Διαδίκτυο στην διεύθυνση www.lgr.co.uk. Γίνετε μελη της εκπομπής στοfacebook πληκτρολογώντας Greeklish Night in London.

Δεν υπάρχουν σχόλια: