ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.4.10

Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ "ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ".... ΕΙΝΑΙ ...Η.....


ΤΗΝ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ .... ΕΠΕΛΕΞΑΝ??? ΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ.... ΘΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ...Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΓΑΠ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!! ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ!!!!

ΣΣ: Οι "απογοητευμένοι" του ΠΑΣΟΚ .... το συζητούσαν αυτό κύριε ΓΑΠ ..... ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!! στο ΚΟΛΩΝΑΚΙ....
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!!!!.....

ΥΓ: Η ΗΜΕΡΑ ΕΑΝ..... ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ...... ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.......... ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ "ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΕΣ"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: