ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.4.10

ΠΟΙΟΣ "ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ" ΟΕΟΟΟΟ?? Τα έντοκα γραμμάτια εξαντλήθηκαν! Αλλά με τι τόκο??

"Στήριξη" της ΕΕ και άλλα τινά κουραφέξαλα του Πρωθυπουργού και του τεχνοκράτη Παπακωνσταντίνου έδωσαν την ευκαιρία να παιανίσουν διθυράμβους τόσο τα κυβερνητικά στελέχη αφού είδαν και το πνεύμα ΓΑΠ , όσο και των ΜΜΕ.
Σήμερα λοιπόν είχαμε "τρομακτική" ζήτηση των εντόκων γραμματίων 6 και 12 μηνών . Η ζήτηση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και βέβαια καταφέραμε να αποσπάσουμε το ποσόν του 1.5 δις ενώ αναζητούσαμε 1.2 δις.
ΕΝΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΥ 52 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ
Στο έντοκο γραμμάτιο 52 εβδομάδων, το επιτόκιο ανήλθε στο 4,85%, από 2,20% στη δημοπρασία της 12ης Ιανουαρίου και για την ιστορία τον Οκτώβριο του 2009, ήταν 0,91%.
Όσο για τον συντελεστή κάλυψης διαμορφώθηκε στο 6,5 από 3,05 στην προηγούμενη έκδοση.
Στο Reuters ο Μπεν Μέι είπε :ι
«Είναι επιτυχία, με μεγάλη υπερκάλυψη, και αυτό είναι πιθανό να μετριάσει τις ανησυχίες των αγορών για αποχή αγοραστών στην Ελλάδα. Είναι μία θετική υποδοχή των όρων του μηχανισμού στήριξης που έγιναν γνωστοί το Σαββατοκύριακο. Αλλά, ξεκάθαρα, οι αποδόσεις συνεχίζουν να είναι πολύ υψηλές και οι μακροπρόθεσμες αποδόσεις παραμένουν πολύ υψηλές ακόμα και με βάση τα τελευταία δεδομένα»,

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..... "ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ"!!! ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΑΝΤΑΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΜ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΘΑ ΕΠΙΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ "ΚΡΩΞΙΜΑΤΑ" ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: